reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Witaj. W takim razie życzę abyś szybko zafasolkowala i nie miała żadnych problemów. A jeśli chodzi o kwas foliowy to pregna start może być. Ja zażywam zwykły 0.4 z dodatkiem Wit d3 oraz b12

reklama
Dziewczyny.. wy macie doswiadczenie w testowaniu owu.. jak dlugo utrzymuje sie podniesione LH? I jak dlugosc tego ma sie do owu? Dzisiaj rowniez mam wynik pozytywny.. tzn ze do owu nie doszlo i nadal utrzymuje sie podniesiony wynik LH? Czy jak to dziala? Podpowiedzcie prosze.. bo czuje ze mam podciete skrzydla :(
20190513_182045.jpeg

Dziewczyny.. wy macie doswiadczenie w testowaniu owu.. jak dlugo utrzymuje sie podniesione LH? I jak dlugosc tego ma sie do owu? Dzisiaj rowniez mam wynik pozytywny.. tzn ze do owu nie doszlo i nadal utrzymuje sie podniesiony wynik LH? Czy jak to dziala? Podpowiedzcie prosze.. bo czuje ze mam podciete skrzydla :(Zobacz załącznik 972206
Po owulacji 1 wynik pozytywny i dalej się nie testuje bo będą przez kilka dni podniesione nawet jak doszło już do owulacji. Także testy skończyć proszę i fikołki do dzieła

Po owulacji 1 wynik pozytywny i dalej się nie testuje bo będą przez kilka dni podniesione nawet jak doszło już do owulacji. Także testy skończyć proszę i fikołki do dzieła
Gdzies tam czytalam ze po owulacji znow gwaltownie spada.. wiec juz nie wiem.. nie bedzie na razie fikolkow niestety.. wczoraj ciche dni z Jankiem.. dzis jest 12h w pracy i nie wraca do domu.. wiec dupa.. ostatnie fikolki byly w sobote i zaczynam wątpic czy cokolwiek z tego bedzie :(

Gdzies tam czytalam ze po owulacji znow gwaltownie spada.. wiec juz nie wiem.. nie bedzie na razie fikolkow niestety.. wczoraj ciche dni z Jankiem.. dzis jest 12h w pracy i nie wraca do domu.. wiec dupa.. ostatnie fikolki byly w sobote i zaczynam wątpic czy cokolwiek z tego bedzie :(
Ja z kolei czytałam ze po 1 pozytywnym teście nie testować więcej bo test przez kilka dni będzie pozytywny. Co kraj to obyczaj co forum to inne mądrości życiowe

Dziewczyny zrobiłam powtórkę bety po 48 godz. Pierwszy wynik był 51 a teraz 136 Ale te normy laboratoryjne dziwne. Tak samo ten progesteron. Jestem w 33 dniu cyklu przy cyklach 31 dniowych.owulacja była między 26-28 kwietnia.co o tym wszystkim myślicie?Zobacz załącznik 972191
Ale super, udało się. Gratulacje!!! [emoji6] Teraz nie pozostaje nic innego jak tylko dbać o siebie i maleństwo.

Dobre fluidy są na tym forum, czuję, że niedługo wszystkie bedziemy zafasolkowane [emoji3059]

reklama
Do góry