reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Tak w ogóle to dziś w końcu przyszła @, oczywiście nie ma lekko i boleć musi [emoji34]
Owulacja będzie chyba 25.05 więc od 21 ruszam z testami [emoji16]

Mam zagwostkę, jutro idziemy na parapetówkę. Czy jeśli chcemy starać się w tym cyklu to mogę pić alkohol drugiego dnia cyklu, czy lepiej sobie odpuścić przez cały cykl?

reklama
Tak w ogóle to dziś w końcu przyszła @, oczywiście nie ma lekko i boleć musi [emoji34]

Mam zagwostkę, jutro idziemy na parapetówkę. Czy jeśli chcemy starać się w tym cyklu to mogę pić alkohol drugiego dnia cyklu, czy lepiej sobie odpuścić przez cały cykl?

Ja tam bym strzelila drina.. bez sensu popadac w paranoje.. bez przesady ;) ale to moje zdanie ;)

Mi nie jeden lekarz mówił tak : zróbcie sobie miły wieczór, winko, dobry film.. i przestańcie myśleć o dziecku a napewno się uda. Wiadomo ze nie chodzi o zalewanie się alkoholem ale o rozluźnienie .

Odnośnie testow owu to ja miałam takie słabej jakości, robiłam od 5 d.c gdzieś do 16 i przez większość czasu w ogóle nie było drugiej kreski a tylko przez 2 dni była delikatna (czyli i tak negatywne) i udało się w tym cyklu zajsc w ciaze. Wniosek jest taki żeby testom nie ufać :)

Ja tam bym strzelila drina.. bez sensu popadac w paranoje.. bez przesady ;) ale to moje zdanie ;)
Mi nie jeden lekarz mówił tak : zróbcie sobie miły wieczór, winko, dobry film.. i przestańcie myśleć o dziecku a napewno się uda. Wiadomo ze nie chodzi o zalewanie się alkoholem ale o rozluźnienie .
Dzięki dziewczyny, tak też myślałam, że nie ma co przesadzać i spinać za bardzo, ale wolałam spytać, Wy bardziej doświadczone jesteście w tych tematach, ja to świeżynka [emoji6]

Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test a w sumie to 3 testy i na kazdym wyszla druga bardzooo blada kreska prawie ze niewidoczna. Plamienie mam dalej w malych ilosciach pobrzusze tez pobolewa ale tak inaczej nawet nie wiem jak to mozna opisac. Oczywiscie wiem ze to moga byc zaburzenia hormonalne przed okresem ale i tak nadzieje mam dalej :)

Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test a w sumie to 3 testy i na kazdym wyszla druga bardzooo blada kreska prawie ze niewidoczna. Plamienie mam dalej w malych ilosciach pobrzusze tez pobolewa ale tak inaczej nawet nie wiem jak to mozna opisac. Oczywiscie wiem ze to moga byc zaburzenia hormonalne przed okresem ale i tak nadzieje mam dalej :)
Kasia na kiedy masz termin @? Ja w pierwszej ciazy dokladnie tydzien po terminie dostalam rano jak mi sie wydawalo miesiaczke.. do popoludnia nie bylo po niej ani sladu.. wieczorem zrobilam test i pokazaly sie 2 kreski :)

reklama
Kasia na kiedy masz termin? Ja na jutro i przed chwilą zrobiłam jeszcze jeden test Ale kreska bladzioszek. Myślałam że dzień przed terminem @ kreska byłaby ciemniejsza. No nic zatestuje jeszcze rano i pójdę na betę.

Do góry