reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Tak w ogóle to dziś w końcu przyszła @, oczywiście nie ma lekko i boleć musi [emoji34]
Owulacja będzie chyba 25.05 więc od 21 ruszam z testami [emoji16]

Mam zagwostkę, jutro idziemy na parapetówkę. Czy jeśli chcemy starać się w tym cyklu to mogę pić alkohol drugiego dnia cyklu, czy lepiej sobie odpuścić przez cały cykl?

reklama
Tak w ogóle to dziś w końcu przyszła @, oczywiście nie ma lekko i boleć musi [emoji34]

Mam zagwostkę, jutro idziemy na parapetówkę. Czy jeśli chcemy starać się w tym cyklu to mogę pić alkohol drugiego dnia cyklu, czy lepiej sobie odpuścić przez cały cykl?

Ja tam bym strzelila drina.. bez sensu popadac w paranoje.. bez przesady ;) ale to moje zdanie ;)

Mi nie jeden lekarz mówił tak : zróbcie sobie miły wieczór, winko, dobry film.. i przestańcie myśleć o dziecku a napewno się uda. Wiadomo ze nie chodzi o zalewanie się alkoholem ale o rozluźnienie .

Odnośnie testow owu to ja miałam takie słabej jakości, robiłam od 5 d.c gdzieś do 16 i przez większość czasu w ogóle nie było drugiej kreski a tylko przez 2 dni była delikatna (czyli i tak negatywne) i udało się w tym cyklu zajsc w ciaze. Wniosek jest taki żeby testom nie ufać :)

Ja tam bym strzelila drina.. bez sensu popadac w paranoje.. bez przesady ;) ale to moje zdanie ;)
Mi nie jeden lekarz mówił tak : zróbcie sobie miły wieczór, winko, dobry film.. i przestańcie myśleć o dziecku a napewno się uda. Wiadomo ze nie chodzi o zalewanie się alkoholem ale o rozluźnienie .
Dzięki dziewczyny, tak też myślałam, że nie ma co przesadzać i spinać za bardzo, ale wolałam spytać, Wy bardziej doświadczone jesteście w tych tematach, ja to świeżynka [emoji6]

Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test a w sumie to 3 testy i na kazdym wyszla druga bardzooo blada kreska prawie ze niewidoczna. Plamienie mam dalej w malych ilosciach pobrzusze tez pobolewa ale tak inaczej nawet nie wiem jak to mozna opisac. Oczywiscie wiem ze to moga byc zaburzenia hormonalne przed okresem ale i tak nadzieje mam dalej :)

Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test a w sumie to 3 testy i na kazdym wyszla druga bardzooo blada kreska prawie ze niewidoczna. Plamienie mam dalej w malych ilosciach pobrzusze tez pobolewa ale tak inaczej nawet nie wiem jak to mozna opisac. Oczywiscie wiem ze to moga byc zaburzenia hormonalne przed okresem ale i tak nadzieje mam dalej :)
Kasia na kiedy masz termin @? Ja w pierwszej ciazy dokladnie tydzien po terminie dostalam rano jak mi sie wydawalo miesiaczke.. do popoludnia nie bylo po niej ani sladu.. wieczorem zrobilam test i pokazaly sie 2 kreski :)

reklama
Kasia na kiedy masz termin? Ja na jutro i przed chwilą zrobiłam jeszcze jeden test Ale kreska bladzioszek. Myślałam że dzień przed terminem @ kreska byłaby ciemniejsza. No nic zatestuje jeszcze rano i pójdę na betę.

Do góry