reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Wyszłam.... Jadę tramwajem za godzinę będę w domu. Muszę po chleb wejść albo po bułki. M w domu i nie mógł iść Boże.....
Poczytam was w domu.

Wyszłam.... Jadę tramwajem za godzinę będę w domu. Muszę po chleb wejść albo po bułki. M w domu i nie mógł iść Boże.....
Poczytam was w domu.
Marta skąd ja to znam [emoji23] mój J. tez siedzac w domu w ostatnich dniach nie pomogl mi nic.. ja wracalam o 16 szybko obiad.. mycie, garow, zakupy.. az sie popsztykalismy wczoraj o to troche bo ja zmeczona.. cos mnie przewialo wiec prawa strona karku boli.. a w domu nic.. przyniosl kanapki do pracy i wielki bohater domu [emoji23]
Pokornie dzisiaj pojechal do szefa i konczy urlop.. wraca do pracy [emoji23] na razie w Poznaniu.. i czeka az bedzie dostepny dzwig w Berlinie.. a niech jedzie juz.. bo osiwieje.. musze zatesknic na nowo [emoji23][emoji23][emoji23]

A mi się chce ryczeć. Dziś rodzice powiedzieli ze maja nadzieję że będę prowadziła grupę dalej od września bo dzieci nie chce innej cioci. Jak ja im powiem że jestem w ciąży [emoji24].

Tak w ogóle to dziś w końcu przyszła @, oczywiście nie ma lekko i boleć musi [emoji34]
Owulacja będzie chyba 25.05 więc od 21 ruszam z testami [emoji16]

Mam zagwostkę, jutro idziemy na parapetówkę. Czy jeśli chcemy starać się w tym cyklu to mogę pić alkohol drugiego dnia cyklu, czy lepiej sobie odpuścić przez cały cykl?
Ja piłam w piątek a we wtorek wyszedł mi pozytywny test. Bez przesady ja bym wypila. Nie popadajmy w paranoje.

Strasznie mi się dluzy do tej wizyty u gina jeszcze tyle dni zwariuje. Chciałabym wiedzieć czy bije serduszko czy nie. Cycki mnie strasznie bolą.

A mi się chce ryczeć. Dziś rodzice powiedzieli ze maja nadzieję że będę prowadziła grupę dalej od września bo dzieci nie chce innej cioci. Jak ja im powiem że jestem w ciąży [emoji24].
Powiesz na zakonczeniu roku przy dzieciaczkach ze masz dzidziusia w brzuszku i zobaczysz jakie beda zachwycone :)

reklama
Do góry