reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Popieram. Bez sensu jest popadać w paranoję. Oprócz tego że staramy się za wszelką cenę o 2 kreseczki to jeszcze musimy ŻYĆ
No i to jest zdrowe myślenie :)

Moje chlopaki pojechaly do ojca.. Janek polecial po piwko.. mnie kusi uprazenie popcornu.. a potem jak to Janek spytal bedzie "ding ding ding" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] free weekend full of workout [emoji23] lozkowy breakdance czas start [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Nie mogę Pani Dyrektor wyślę oficjalnego maila we wrześniu że zmienia się nauczyciel. Tu jest trzymane wszystko w tajemnicy do ostatniej chwili.
Uuuu.. no to słabo.. u Nas w szkole jak pierworodny byl w 1kl to wychowawczyni na zakonczeniu roku szkolnego oznajmila ze w przyszlym roku sie nie spotkaja bo ma bobasa w brzuszku.. i w sali rozleglo sie "łaaaaaa" i stado 5latkow polecialo sie tulic do brzuszka.. cudny widok [emoji173]

Ja piłam w piątek a we wtorek wyszedł mi pozytywny test. Bez przesady ja bym wypila. Nie popadajmy w paranoje.

Strasznie mi się dluzy do tej wizyty u gina jeszcze tyle dni zwariuje. Chciałabym wiedzieć czy bije serduszko czy nie. Cycki mnie strasznie bolą.
Marta, na pewno wszystko jest w porzadku i dzidzia sie prawidłowo rozwija [emoji6]
Taki nasz los kobiet... Najpierw czekamy na @, potem na owulację, nie możemy doczekać się dnia testu, a potem kolejnej wizyty [emoji849] a czas tak szybko ucieka, że zaraz będzie styczeń i poród [emoji6]

Ja jutro zgodnie z Waszymi radami postanowiłam wyluzować [emoji16]

Popieram. Bez sensu jest popadać w paranoję. Oprócz tego że staramy się za wszelką cenę o 2 kreseczki to jeszcze musimy ŻYĆ
Co racja to racja, ładnie powiedziane [emoji6]

No i to jest zdrowe myślenie :)

Moje chlopaki pojechaly do ojca.. Janek polecial po piwko.. mnie kusi uprazenie popcornu.. a potem jak to Janek spytal bedzie "ding ding ding" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] free weekend full of workout [emoji23] lozkowy breakdance czas start [emoji23][emoji23][emoji23]
Misia, dzisiaj jest Wasz dzień! Nie dość, że macie siebie tylko dla siebie i wolną chate to jeszcze owulacja tuż, tuż [emoji6] coś czuję, że będzie szalony weekend z bonusem w postaci dwóch kresek za 2 tyg [emoji16]

Hej dziewczyny[emoji4] u mnie 23 dc za tydzien termin @ a ja chodze w nerwach bo niewiem na czym stoje. Jajniki robia co chca raz bola raz nie raz lewy raz prawy ale watpie zeby cos bylo bo glowa mnie juz od 3 dni boli a zawsze bolala jak @ miala przyjsc[emoji20]. Smutno mi troche bo podswiadomie znowu czuje ze to jeszcze nie ten cykl zadnych oznak wskazujacych na to by bylo cos na rzeczy. Siedze w pracy do 22 czas sie dluzy jak cholera i nie moge miejsca sobie znalezc.

Hej dziewczyny[emoji4] u mnie 23 dc za tydzien termin @ a ja chodze w nerwach bo niewiem na czym stoje. Jajniki robia co chca raz bola raz nie raz lewy raz prawy ale watpie zeby cos bylo bo glowa mnie juz od 3 dni boli a zawsze bolala jak @ miala przyjsc[emoji20]. Smutno mi troche bo podswiadomie znowu czuje ze to jeszcze nie ten cykl zadnych oznak wskazujacych na to by bylo cos na rzeczy. Siedze w pracy do 22 czas sie dluzy jak cholera i nie moge miejsca sobie znalezc.
Kochana póki nie ma jeszcze @ zawsze jakaś nadzieja jest. Nie trać jej, poradzimy sobie z każda przeciwnościa losu. Kto jak nie my? [emoji8]

No masz racje jak nie my to nikt[emoji4]
Wczoraj żeście mnie podbudowaly tymi fajnymi komentarzami w moja stronę że zrozumiałam że nie wolno się poddawać. Nie możliwe może stać się możliwym. W końcu się uda i nasze dzieci będą mieć najwspanialsze mamy na świecie czyli nas. Mimo że czasami mamy pod górkę to w końcu będzie z górki. Musi być źle aby kiedyś mogło być dobrze dziewczyny. Razem damy radę.

Tak jest[emoji106] juz podnosze glowe do gory i nie mysle o glupotkach[emoji13]
Wczoraj żeście mnie podbudowaly tymi fajnymi komentarzami w moja stronę że zrozumiałam że nie wolno się poddawać. Nie możliwe może stać się możliwym. W końcu się uda i nasze dzieci będą mieć najwspanialsze mamy na świecie czyli nas. Mimo że czasami mamy pod górkę to w końcu będzie z górki. Musi być źle aby kiedyś mogło być dobrze dziewczyny. Razem damy radę.

reklama
Hej mam do Was pytanie. Nie mam okresu od 2 dni, dostalam brązowych plamien/uolawow- nie mialam wcześniej i wszytsko wporzadku mam z całkiem żółtym. Bola mnie piersi i krzyze, nie miałam typowych objawów okresó np biegunka czy wypryski na twarzy, nie chce robic testu, gdyz sa nie w 100% wartościowe. I doradzcie mi czy isc zrobic bete, nie wykupie sie? Chodzi o to ze pracuje na kardiochirurgii, na ginekologii sie nie znam i nie mamy w szpitalu, a jak cos chciałabym zmienić stanowisko pracy, gdyz pacjenci sa zakazni. A z 2 strony nie chce po 2-3 dniach swirowac... Miala moze ktoras podobne objawy i moze mi coś doradzić? Dzięki

Do góry