reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Popieram. Bez sensu jest popadać w paranoję. Oprócz tego że staramy się za wszelką cenę o 2 kreseczki to jeszcze musimy ŻYĆ
No i to jest zdrowe myślenie :)

Moje chlopaki pojechaly do ojca.. Janek polecial po piwko.. mnie kusi uprazenie popcornu.. a potem jak to Janek spytal bedzie "ding ding ding" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] free weekend full of workout [emoji23] lozkowy breakdance czas start [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Nie mogę Pani Dyrektor wyślę oficjalnego maila we wrześniu że zmienia się nauczyciel. Tu jest trzymane wszystko w tajemnicy do ostatniej chwili.
Uuuu.. no to słabo.. u Nas w szkole jak pierworodny byl w 1kl to wychowawczyni na zakonczeniu roku szkolnego oznajmila ze w przyszlym roku sie nie spotkaja bo ma bobasa w brzuszku.. i w sali rozleglo sie "łaaaaaa" i stado 5latkow polecialo sie tulic do brzuszka.. cudny widok [emoji173]

Ja piłam w piątek a we wtorek wyszedł mi pozytywny test. Bez przesady ja bym wypila. Nie popadajmy w paranoje.

Strasznie mi się dluzy do tej wizyty u gina jeszcze tyle dni zwariuje. Chciałabym wiedzieć czy bije serduszko czy nie. Cycki mnie strasznie bolą.
Marta, na pewno wszystko jest w porzadku i dzidzia sie prawidłowo rozwija [emoji6]
Taki nasz los kobiet... Najpierw czekamy na @, potem na owulację, nie możemy doczekać się dnia testu, a potem kolejnej wizyty [emoji849] a czas tak szybko ucieka, że zaraz będzie styczeń i poród [emoji6]

Ja jutro zgodnie z Waszymi radami postanowiłam wyluzować [emoji16]

Popieram. Bez sensu jest popadać w paranoję. Oprócz tego że staramy się za wszelką cenę o 2 kreseczki to jeszcze musimy ŻYĆ
Co racja to racja, ładnie powiedziane [emoji6]

No i to jest zdrowe myślenie :)

Moje chlopaki pojechaly do ojca.. Janek polecial po piwko.. mnie kusi uprazenie popcornu.. a potem jak to Janek spytal bedzie "ding ding ding" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] free weekend full of workout [emoji23] lozkowy breakdance czas start [emoji23][emoji23][emoji23]
Misia, dzisiaj jest Wasz dzień! Nie dość, że macie siebie tylko dla siebie i wolną chate to jeszcze owulacja tuż, tuż [emoji6] coś czuję, że będzie szalony weekend z bonusem w postaci dwóch kresek za 2 tyg [emoji16]

Hej dziewczyny[emoji4] u mnie 23 dc za tydzien termin @ a ja chodze w nerwach bo niewiem na czym stoje. Jajniki robia co chca raz bola raz nie raz lewy raz prawy ale watpie zeby cos bylo bo glowa mnie juz od 3 dni boli a zawsze bolala jak @ miala przyjsc[emoji20]. Smutno mi troche bo podswiadomie znowu czuje ze to jeszcze nie ten cykl zadnych oznak wskazujacych na to by bylo cos na rzeczy. Siedze w pracy do 22 czas sie dluzy jak cholera i nie moge miejsca sobie znalezc.

Hej dziewczyny[emoji4] u mnie 23 dc za tydzien termin @ a ja chodze w nerwach bo niewiem na czym stoje. Jajniki robia co chca raz bola raz nie raz lewy raz prawy ale watpie zeby cos bylo bo glowa mnie juz od 3 dni boli a zawsze bolala jak @ miala przyjsc[emoji20]. Smutno mi troche bo podswiadomie znowu czuje ze to jeszcze nie ten cykl zadnych oznak wskazujacych na to by bylo cos na rzeczy. Siedze w pracy do 22 czas sie dluzy jak cholera i nie moge miejsca sobie znalezc.
Kochana póki nie ma jeszcze @ zawsze jakaś nadzieja jest. Nie trać jej, poradzimy sobie z każda przeciwnościa losu. Kto jak nie my? [emoji8]

No masz racje jak nie my to nikt[emoji4]
Wczoraj żeście mnie podbudowaly tymi fajnymi komentarzami w moja stronę że zrozumiałam że nie wolno się poddawać. Nie możliwe może stać się możliwym. W końcu się uda i nasze dzieci będą mieć najwspanialsze mamy na świecie czyli nas. Mimo że czasami mamy pod górkę to w końcu będzie z górki. Musi być źle aby kiedyś mogło być dobrze dziewczyny. Razem damy radę.

Tak jest[emoji106] juz podnosze glowe do gory i nie mysle o glupotkach[emoji13]
Wczoraj żeście mnie podbudowaly tymi fajnymi komentarzami w moja stronę że zrozumiałam że nie wolno się poddawać. Nie możliwe może stać się możliwym. W końcu się uda i nasze dzieci będą mieć najwspanialsze mamy na świecie czyli nas. Mimo że czasami mamy pod górkę to w końcu będzie z górki. Musi być źle aby kiedyś mogło być dobrze dziewczyny. Razem damy radę.

reklama
Hej mam do Was pytanie. Nie mam okresu od 2 dni, dostalam brązowych plamien/uolawow- nie mialam wcześniej i wszytsko wporzadku mam z całkiem żółtym. Bola mnie piersi i krzyze, nie miałam typowych objawów okresó np biegunka czy wypryski na twarzy, nie chce robic testu, gdyz sa nie w 100% wartościowe. I doradzcie mi czy isc zrobic bete, nie wykupie sie? Chodzi o to ze pracuje na kardiochirurgii, na ginekologii sie nie znam i nie mamy w szpitalu, a jak cos chciałabym zmienić stanowisko pracy, gdyz pacjenci sa zakazni. A z 2 strony nie chce po 2-3 dniach swirowac... Miala moze ktoras podobne objawy i moze mi coś doradzić? Dzięki

Do góry