bleucoco
Fanka BB :)
Nie działają!A ja tu chciałam 1 raz spróbować z testami owu i zamówiłam kilka sztuk z neta A Wy mi mówicie że to nie działa [emoji23] no trudno zobaczę i ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie działają!A ja tu chciałam 1 raz spróbować z testami owu i zamówiłam kilka sztuk z neta A Wy mi mówicie że to nie działa [emoji23] no trudno zobaczę i ja
Szyjke macicy jednak trzeba badac przez dluzszy czas zeby sie jej nauczyc.. ja na poczatku mialam duzy problem.. teraz to juz rach ciach jak gin [emoji23]Nie działają!najlepiej kontrolować temp., szyjkę macicy i śluz oraz inne objawy ze strony organizmu, jeśli je odczuwasz
![]()
Spróbować nie zaszkodzi A może akurat ci pokaże pik LH i uda Ci się w całować w ten dzień i zajdziesz w ciążę szybciej niż myślisz. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i mam nadzieję że niebawem wchodząc na to forum przeczytam że jesteś w ciąży i jest wszystko dobrze.
Nie działają!najlepiej kontrolować temp., szyjkę macicy i śluz oraz inne objawy ze strony organizmu, jeśli je odczuwasz
![]()
Ja mialam 2 czy 3 dni temu taki bol jajnika ze ledwo chodzilam.. a pecherzyk na usg nadal jest.. wiec nie wiem co to bylo.. na chwile obecną mam mieciutką szyjke i kremowy sluz..Nigdy nie sprawdzałam dokladnie mojej owu. Nie mierzylam temp itd... jeśli chodzi o objawy to pika mnie jajnik tak że nie mogę na nogę stanąć ale też w sumie nigdy nie sprawdzałam że to w 100% objaw owu.
Kochamy się regularnie z m i to nie tylko dla zasady ale również dla przyjemności więc no kurczę kiedyś się musimy w ten czas wbić [emoji849]
Ja też mam z tym problem, zupełnie nic nie moge wyczuć [emoji23] jak testy nie pomogą to ja nie wiem [emoji16]Szyjke macicy jednak trzeba badac przez dluzszy czas zeby sie jej nauczyc.. ja na poczatku mialam duzy problem.. teraz to juz rach ciach jak gin [emoji23]
Paola badaj codziennie to bedzie czula roznicaJa też mam z tym problem, zupełnie nic nie moge wyczuć [emoji23] jak testy nie pomogą to ja nie wiem [emoji16]
Obiecuję kochana. Będę szukała walczyła tak aby iść do celu. A celem u mnie jest zajść w ciążę A później donosic aż do rozwiązania. [emoji847]Kochana jesteś [emoji3059] A Ty mi obiecaj że się nie poddasz w tej ciężkiej i niesprawiedliwej walce [emoji847]
Ok, zobaczymy jak to będzie [emoji16] może a nóż się uda to ogarnąćPaola badaj codziennie to bedzie czula roznicapod warunkiem ze nie masz dlugich pazurow [emoji23]
Współczuję Ci, w piątek ogólnie się już nie chce, a co dopiero tak długo w pracy siedzieć [emoji53]Boże a ja siedzę jeszcze na konsultacjach z rodzicami. Japierd.... Ostatniego mam 17.40