reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie nasienie zawsze się wylewa przez całą noc , swedzi zwykle i denerwuje. Jak się nie staramy wolę z gumką :)
Mam dziwna sytuację , w nocy bardzo mnie bolał żołądek tak jakby grypa jelitowa się zaczynała..ale rano było już w porządku. I czuje się jak na okres cały czas..jeszcze z tydzień do testowania..

A ja myślałam ze tylko mnie swędzi sperma [emoji23][emoji23][emoji23]

Wracam do domu.. Jan śpi.. wymieniam.. "obiadu nie zrobil, naczyn nie pomyl.. wafelki mi zjadl....." na co Jan.. "ale dziecko Ci zrobil to sie narobil" [emoji23] no.. zobaczymy za 2 tygodnie czy prorok [emoji23]
Oj życzę zeby te słowa sie spełniły. Ale te wafelki bym mu nie wybaczyła:-D

Mnie też mega bolą cycki masakra jakaś....
Ja jeszcze w pracy masakra ale jutro do 13 i jupiii tylko potem mam dentyse.

Powiedzcie mi jak wzięłam już dzis kwas foliowy to mogę wziąć te witaminy z apteki? One Te mają kwas już. Czy od jutra?

reklama
Do góry