reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
No właśnie a większą dawka może zaszkodzić? Poczekam jutro wezmę pytam z ciekawosci
Cześć! Jestem nowa w tym temacie - starania trwają drugi cykl :) Póki co termin @ jutro, bolące piersi od kilku dni, temperatura stale podwyższona od prawdopodobnej owu, dziś pojawiły się objawy infekcji i osłabienie :(

Co do kwasu foliowego - ja biorę Folik 0,4 mg i Falvit, w którym jest 0,2 mg i gine-endo powiedziała, że to za mała łączna dawka, żebym bała się, że zaszkodzi. Pytanie, ile Ty byś miała wtedy łącznie?

Dziewczyny mam pytanie. Wzięłam bardzo stare wyniki do ręki jeszcze z pobytu w szpitalu na oddziale Endo i mam wynik z 7wrzesnia 2016r aTPO >600,0 IU/ml norma <34 A wynik z dnia 2 listopad 2015 r 582,0 A norma 0-34 to są bardzo złe wyniki prawda? Nie wiem czy tu Endo też robił te badania ale wiedząc że mam hashimoto to napewno też je zrobił. Jutro się wszystkiego dowiem.

Dziewczyny mam pytanie. Wzięłam bardzo stare wyniki do ręki jeszcze z pobytu w szpitalu na oddziale Endo i mam wynik z 7wrzesnia 2016r aTPO >600,0 IU/ml norma <34 A wynik z dnia 2 listopad 2015 r 582,0 A norma 0-34 to są bardzo złe wyniki prawda? Nie wiem czy tu Endo też robił te badania ale wiedząc że mam hashimoto to napewno też je zrobił. Jutro się wszystkiego dowiem.
A miałaś robione usg tarczycy? Powinnaś powtórzyć atpo, atg i usg tarczycy. No i ogólnie TSH, ft3 i ft4.

reklama
Do góry