reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

@adzik informacje mam od Pani z apteki, ale mówiła że przy ovarinie nie ma już konieczności przyjmowania kwasu foliowego. Dawka dzienna przy dwoch tabletkach ovarinu wychodzi 400.
W mojej aptece niezmiennie płacę 49,99zł za opakowanie.

reklama
Dziewczyny, ja już się zapisałam nawet do gina jakby się udało [emoji16] wiem, przesadzam, bo tylko potem się rozczaruje, ale akurat wskoczył wolny termin na 28.06, a tam sie dostać to masakra.. Najwyzej przesunę jak się nie uda [emoji16]
Zbieram się do gina
Powodzenia, trzymam kciuki [emoji106] i czekam na wieści [emoji6]
O co racja to racja, jak ja ją chce to pewnie będę czekać a jak nigdy nie chciałam to sobie przychodziła małpa wredna [emoji205]
Ja sie nastawiłam, że będzie dziś, tak wychodzi wg kalendarzyka, ale oczywiście jak na złość nie ma [emoji53] a zawsze była z rana... czyli sie wszystko poprzesuwa, ech..

Dziewczyny.. kiedys pisalysmy o winach i mowilam ze mam w pracy 0.05% i 0.5% i nie pamietam nazwy trzeciego ktore ma 0.00%.. wiec juz pamietam bo znalazlam schowana butelke w kącie regalu.. tu akurat musujace ale zwykle wina tez byly takie :)Zobacz załącznik 969778
Dzięki Misia, będziemy wiedzieć czego szukać jak już zafasolkujemy [emoji16]

reklama
Do góry