reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

To jędza. To zrób tak jak uważasz będę trzymała kciuki mocno. Napewno ci się uda i nie mów o ciąży szybciej niz powinnaś. Nie ma co być szczera z pracodawca w Tym przypadku.
Dzięki wielkie za wsparcie to dla mnie dużo. Też mam taką nadzieję Aczkolwiek mam trochę wyrzuty sumienia aczkolwiek mój mężczyzna tłumaczył mi że jak oni tak ze mną postępują to nie powinnam w ogóle o tym myśleć. A dwa że bym skupiła się po prostu na zapewnieniu bytu sobie i rodzinie

reklama
Dokładnie tak. Zgadzam się z Twoim facetem. Weź sobie jego słowa do serca i tak zrób.
Dzięki wielkie za wsparcie to dla mnie dużo. Też mam taką nadzieję Aczkolwiek mam trochę wyrzuty sumienia aczkolwiek mój mężczyzna tłumaczył mi że jak oni tak ze mną postępują to nie powinnam w ogóle o tym myśleć. A dwa że bym skupiła się po prostu na zapewnieniu bytu sobie i rodzinie

Nic konkretnego.. byłam na komunii u kuzyna wczoraj, pełno dzieciaczków, maluszków eh, chwilowy spadek formy, jestem już zmęczona tym [emoji53]
Hej mam tak samo jak ty tez bylam wczoraj na komuni i maluchow tam co nie miara a w moim zyciu nadal zadnego jakie to czasem niesprawiedliwe[emoji53]

Ja właśnie taki ból zauważam u mnie przy owulacji. Tak kłuje jajnik że nie można nogi postawić. Także działaj profilaktycznie [emoji847]
Dziewczyny pytanie.. mam dzisiaj 8dc.. cykle 28dniowe. Teoretycznie owu powinna wypasc w okolicy 10 maja.. dzisiaj okrutnie boli mnie prawy jajnik.. sluz mam gesty kremowy.. ale z bolu ledwo stawiam noge.. mozliwe zeby owulacja przyszla szybciej i byla z gestym sluzem? Bo czegos takiego jeszcze nie mialam.. az nie wiem co myslec.. czuje sie troche jak na dzien przed @ z ta roznica ze jest klujacy bol z prawej strony.. testow owu nie robilam.. mialam robic od dzisiaj.. zglupialam troche musze przyznac [emoji52]

Hej mam tak samo jak ty tez bylam wczoraj na komuni i maluchow tam co nie miara a w moim zyciu nadal zadnego jakie to czasem niesprawiedliwe[emoji53]
A powiem wam że wtedy się jak ja to mówię czuję ujawnia bo na przykład ja jak starałam się o syna to tak bardzo byłam skupiona na myśleniu o ciąży dzieciach i w ogóle że kobiety ciężarne bądź małe dzieci to już normalnie radar i z kilometra widziałam. I wydawało mi się że to jakieś oblezenie

Ja tez tak mam jak sie zafiksujesz to wszedzie wszystko spotykasz z tematem[emoji3]
A powiem wam że wtedy się jak ja to mówię czuję ujawnia bo na przykład ja jak starałam się o syna to tak bardzo byłam skupiona na myśleniu o ciąży dzieciach i w ogóle że kobiety ciężarne bądź małe dzieci to już normalnie radar i z kilometra widziałam. I wydawało mi się że to jakieś oblezenie

Coś czuje że w tym cyklu się nie udało. @ mam mieć 11go maja i niby jeszcze jest kilka dni Ale ja całkowicie czuje się jak na okres... nie mam żadnych bóli piersi ani nic oprócz pobolewania jajników jak zwykle na okres...ehhhh

Ja bym dużo oddała za to by mieć jakieś objawy na owulacje i przed miesiączka. U mnie zupełnie nic się nie dzieje. Jedynie co mi tylko doskwiera to dużo śluzu płynnego przezroczystego przez cały cykl. Ani ból brzucha ani jajników ani piersi nie czuje. Ból jajników czułam pierwszy raz od 14 lat dwa dni pod czas miesiączki w kwietniu jak się spóźniła aż 8 dni. To bolał mnie prawy jajnik tak mocno że dwie noce przeplakalam.

reklama
Coś czuje że w tym cyklu się nie udało. @ mam mieć 11go maja i niby jeszcze jest kilka dni Ale ja całkowicie czuje się jak na okres... nie mam żadnych bóli piersi ani nic oprócz pobolewania jajników jak zwykle na okres...ehhhh
Nie martwiaj się, myśl o nowych szansach a ja Ci życzę żeby życie Cie miło zaskoczy [emoji4]

Do góry