kolor nadzieji
Fanka BB :)
Mnie pytasz?
Będziesz próbować z tym castagnusem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz próbować z tym castagnusem?
No wlosy to my mamy w genach.. wlosy i oczy na kopiuj-wklej.. az chce sie miec corke [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ale masz piękne włosy i to jakie gęste! [emoji173][emoji173] zawsze chciałam mieć kręcone, a mam cienkie przyklapniete i proste jak drut
Wariatka.. nie widac na zdjeciu jaka mam lysa lewa strone glowy.. kompleksy mam w cholere..Misia Jasia!!! Zmieniam orientację.. Zakochałam się [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] mega mega włosy i taka piękna jesteś!!!
Jak bede w domu to rozpuszcze sobie wlosy o zrobie zdjecie.. bo teraz w pracy to zaczesane mam tak i zwiazane zeby widac lysego nie bylo.. licze ze regulujac hormony i na to niepokalanek mi pomoze..MisiaJasia ja nic tam lysego nie widzę a ta burza loków jest oszałamiająca :-) i wgl skórę masz bardzo ładna. Zazdraszczam ale tak pozytywnie [emoji7]
Mloda1994 dziś na wizycie zobaczę co ustalę z ginem ale myślę że jak nie od teraz to od kolejnego cyklu spróbuję. Dam znać po wizycie co ustaliliśmy.
Super czekam na wiadomoscMisiaJasia ja nic tam lysego nie widzę a ta burza loków jest oszałamiająca :-) i wgl skórę masz bardzo ładna. Zazdraszczam ale tak pozytywnie [emoji7]
Mloda1994 dziś na wizycie zobaczę co ustalę z ginem ale myślę że jak nie od teraz to od kolejnego cyklu spróbuję. Dam znać po wizycie co ustaliliśmy.
Kochana ja też na to liczę A zwłaszcza by wyregulowal mi cykl. Bo takie opóźnienia są bardzo męczące i denerwujące.Jak bede w domu to rozpuszcze sobie wlosy o zrobie zdjecie.. bo teraz w pracy to zaczesane mam tak i zwiazane zeby widac lysego nie bylo.. licze ze regulujac hormony i na to niepokalanek mi pomoze..
Moja każda miesiączka jest bardzo obfita i za każdym razem jak się rozkręci to mam skrzepy.Nie mam pojęcia, ale wystraszyłam się.