reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Ale masz piękne włosy i to jakie gęste! [emoji173][emoji173] zawsze chciałam mieć kręcone, a mam cienkie przyklapniete i proste jak drut
No wlosy to my mamy w genach.. wlosy i oczy na kopiuj-wklej.. az chce sie miec corke [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
FB_IMG_1556528404114.jpeg
FB_IMG_1556528775155.jpeg
FB_IMG_1556528834670.jpeg

MisiaJasia ja nic tam lysego nie widzę a ta burza loków jest oszałamiająca :-) i wgl skórę masz bardzo ładna. Zazdraszczam ale tak pozytywnie [emoji7]

Mloda1994 dziś na wizycie zobaczę co ustalę z ginem ale myślę że jak nie od teraz to od kolejnego cyklu spróbuję. Dam znać po wizycie co ustaliliśmy.

MisiaJasia ja nic tam lysego nie widzę a ta burza loków jest oszałamiająca :-) i wgl skórę masz bardzo ładna. Zazdraszczam ale tak pozytywnie [emoji7]

Mloda1994 dziś na wizycie zobaczę co ustalę z ginem ale myślę że jak nie od teraz to od kolejnego cyklu spróbuję. Dam znać po wizycie co ustaliliśmy.
Jak bede w domu to rozpuszcze sobie wlosy o zrobie zdjecie.. bo teraz w pracy to zaczesane mam tak i zwiazane zeby widac lysego nie bylo.. licze ze regulujac hormony i na to niepokalanek mi pomoze..

Super czekam na wiadomosc

Jak bede w domu to rozpuszcze sobie wlosy o zrobie zdjecie.. bo teraz w pracy to zaczesane mam tak i zwiazane zeby widac lysego nie bylo.. licze ze regulujac hormony i na to niepokalanek mi pomoze..
Kochana ja też na to liczę A zwłaszcza by wyregulowal mi cykl. Bo takie opóźnienia są bardzo męczące i denerwujące.

reklama
MisiaJasia, masz piękne włosy :) marzą mi się kręcone... Ja mam włosy proste, jestem brunetką i aktualnie już mam włosy za tylek. Ale niedługo trzeba będzie ściąć końcówki.

Dziewczyny, co u was? :) ja już dzisiaj się czuję o wiele lepiej, tylko ta pogoda za oknem jakaś nie ciekawa.

MisiaJasia, polecasz mi jakiegoś ginekologa w Poznaniu, który nie ma terminów takich jak '' za miesiąc, za dwa ''? Chciałabym iść jak najszybciej. Jeśli facet to trudno, nie mam wyjścia, moja ginekolog przyjęłaby mnie dopiero pod koniec maja....

Do góry