A robiłaś sobie jakieś badania już?
Tak i wszystkie w normie, ale to było w styczniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś sobie jakieś badania już?
Bo chciałam zobaczyć jaki będzie efekt po zaprzestaniu brania i w sumie, to po skończeniu wszystko wróciło do '' normy''...A czemu przestałas brać wiesiolka?
Aha rozumiem. No ja zapytam lekarza i zobaczymy co on na to. Może wiesiolek i costagnus uregukuja mi cykle zadziałaja pozytywnie na owu śluz płodne się pokaże i uda mi się zajść w ciążę. Spróbować warto chociażby dla śluzu plodnego i uregulowanie cykli żeby trwały 28-30 dni A nie 29-38 dni
Mi też pierwszy raz. Mimo że ja jestem świadoma tego że mam problem z hormonami. Zbadaj te hormony co ci napisałam. One wszystkie są na NFZ bo ja je miałam też wykonywane w Polsce i tutaj mi teraz tylko porobili te badania ponieważ tu u nich są nie ważne badania z Polski i nie opierają się na wynikach z innego kraju. Przy zaburzeniach gospodarki hormonalnej mogą się powtarzać kilka razy takie cykle. Mi się Max spóźnial 4 dni mimo złych wyników A teraz ok i 8 dni spóźnienia. Nie wiem co tym myśleć.
Te co ja napisałam miałam wszystkie na NFZ za nic nie płaciłam. W tym dwa razy lezalam na oddziale endokrynologicznym w czasie @ i też robili różne badania wyszły ok niby. Zobaczę jakie wyniki wyjdą tutaj. Warto przed ciaza zbadać wszystkie hormony bo zawyżone hormony lub zanizone mogą powodować poronienie nawet w 14tc ja tak miałam.Tak jak @młoda1994 pisze, przynajmniej część jest na NFZ. Ja byłam pół dnia w szpitalu (normalne przyjęcie, piżamka itp.) i badali cukier i hormony, niestety nie pamiętam jakie a wyników tutaj nie mam. Co prawda musiałam się nieco wykłócić z lekarzem, żeby mnie na takie badania skierował ale zawsze coś
A owulacji nie odczuwam nie mam jej niczym potwierdzonej z tego co jedna apka mi pokazywała miałam w 16 dc druga apka mi pokazała że była 20 dc A teraz jak dostałam okres dzisiaj to owulacja mogła się odbyć 14 dni temu czyli około 24 dc.