reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Oczywiście najlepiej czekać do terminu i wtedy test zrobić. Jak negatywny to czekać po prostu. To co teraz masz , to ja też tak miałam już. Duże opóźnienie, plamienie , potem dwa dni zero i potem jak puściło to nie dość że że zdwojoną mocą to jeszcze bardzo bolesna @. A test był negatywny. Chociaż to mówię o cyklu kiedy się nie starałam.
No ja czekam czy wszystko się rozkręci. Ale nie mam już żadnej nadziei. Cykl na straconej pozycji mimo że wcześniej przy ciazach miałam normalne krwawienie i wyglądało to jak miesiączka. Ale każda ciaza jest inna nie musi być w każdej ciąży tak samo. Ale nie ludze się że mimo narazie plamienia może być jeszcze jaka kolwiek szansa na ciążę.

reklama
@MisiaJasia właśnie znalazłam odpowiednik w Niemczech castagnus. Inaczej nazywa się to Biofem i 30 tabletek kosztuje 5€ 60 tabletek 7€ i 120 tabletek 12€ czytałam na innym forum. Też i dużo kobiet zaszło w ciążę nawet po zakończeniu 1 paczki A nie które po 3 miesiącach. I to się bierze nie przerywając 3 całe cykle i jeśli zajdzie się w ciążę to trzeba odstawić tak?

Dziewczyny mam takie pytanie. Nie boicie się testować przed terminem @ chodzi mi o to że robicie testy przed @ wychodzi pozytywny A potem przychodzi @ i jest rozczarowanie lub poronienie? Nikomu tego nie życzę bo to strasznie boli.

Ja choruje na nadczynna tarczyce wiec nie mogę czekać z testem . Jestem umówiona z endo ze test pozytywny i idę robić badania a z wynikami odrazu do niej dzwonie i zmienia mi lek.

Ja też choruje na tarczyce mam niedoczynność hashimoto od 8 lat i biorę eythyrox n125 na przemian n150 bieżący wynik TSH ft3 i ft4 będę znała dopiero 9 maja. Mam wizytę omówienia wyników.

Jejku powiem wam, ze zaczyna mi odbijać... już powoli wszystko mam wybrane, wózek, meble, łóżeczko itp. Jak jakaś wariatka [emoji23]

Jejku powiem wam, ze zaczyna mi odbijać... już powoli wszystko mam wybrane, wózek, meble, łóżeczko itp. Jak jakaś wariatka [emoji23]

Też się tak nastawiłam, a dziś wylałam morze łez. Dopóki nie zrobisz testu, to nie rób sobie nadziei. Ja dziewczyny w maju odpuszczam starania, muszę odpocząć.

reklama
Do góry