Hej [emoji6] czy mogę się przyłączyć? Podczytuje Was od jakiegoś czasu, w końcu postanowiłam się przyłączyć [emoji6][emoji4]
Staramy się od 5 miesięcy, mam 27 lat. Byłam u ginekologa w styczniu, powiedział że wszystko jest w porządku, nie ma potrzeby robić żadnych badań. Jedynie po roku zgłosić się jeżeli nic nie wyjdzie.
Przez to, że większość znajomych szybko zachodzi w ciążę nawet nie chcę zdradzać się z tym, że próbujemy.
W tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę, mija 5 dni od owulacji. Szyjka nisko ułożona, twarda. Temperatura wysoka.
Brzuch mnie pobolewa jak przed okresem. Coś czuję że nic z tego nie będzie.
Dołujące to...
Witaj i zapraszamy. gdzie mierzysz temperaturę i o jakiej godzinie? Wydaje mi się, że lekarz powinien skierować cię na badania, nawet jeśli twierdzi, że nie ma takiej potrzeby. Ja nie wiem co lekarze maja z tym '' przyjdź do mnie jak do roku nie zajdziesz w ciążę. '' Jestem zdania, że podstawowe badania powinny zostać zrobione. Broń boże, nie życzę Ci tego, ale lekarz twierdzi, że nie musisz mieć robionych badań, a co jak się okaże, że jakoś wynik z badań nie jest w normie? Lepiej dmuchać na zimne. poproś o te podstawowe badania. Mojej koleżance ginekolog powiedział tak samo, a jak nie mogła zajść przez 4 miesiące to stwierdziła, że zrobi te badania i zrobiła i się okazało, że niektóre wyniki nie były w normie...
Życzę ujrzenia jak najszybciej dwóch kresek.