MisiaJasia
Fanka BB :)
Na bezalkoholowe.com to mozna sobie cala impreze urzadzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobiecy organizm i mechanizm ciazy jest skontruowany tak, aby chronic dziecko zanim bedzie wiadomo ze jest.. nie martw sie na zapas ja w drugiej ciazy dowiedzialam sie o dziecku w 9tc.. bo testy byly negatywne, test z krwi negatywny i na usg w 6tc nie bylo nic.. i dopiero 3 tygodnie pozniej sie paskud pokazal dopiero.. a bylam na imprezie i popilam i to rum a nie delikatne winko.. a mlody zdrowy i energicznyDziewczyny mam trochę wyrzutów sumienia bo w pierwszy dzień świąt wypilam pół butelki wina słodkiego i wczoraj dwie lampki żółtego słodkiego A @Nadal nie mam. W razie ewentualnej ciąży u mnie nie zaszkodzi ten alkohol? Pytam ponieważ dzisiaj się dowiedziałam że wyniki wszystkie hormonalne wyszły ok. I jest większa szansa na to że się udało,ale nie nakręcam się i czekam cierpliwie do niedzieli czy @ przyjdzie. Narazie nie chce testować bo nie chce sobie jeszcze większej nadziei robić A potem się rozczarować i płakać po nocach.
Nie mam pojecia tydzien po terminie miesiaczki zrobilam beta hcg wyszlo <1.. poszlam z wynikiem do gina bo miesiaczki brak.. zrobil usg. Powiedzial ze endometrium odpowiednie na kilka dni przed miesiaczką i jesli w ciagu 2 tygodni jej nie dostane mam przyjsc po leki na wywolanie.. poszlam po 3 tygodniach.. lekarz bada.. mowi ze macica powiekszona, rozpulchniona.. robi usg a tam ciaza 6t4d.. a to bylo juz 9t4d.. o malo nie spadlam z fotela.. w ciagu pierwszego trymestru maluch nadgonil wzrost i w 13tc odpowiadal 12tc poprostu albo mialam pozniejsza owulacje albo nie wiem co sie tam wydarzyloJak to jest możliwe że z krwi test wyszedł ci negatywny będąc w ciąży jak dziewczyny mówią że to jest pewne badanie i nie ma możliwości fałszywie ujemnego wyniku.?