reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Nieee :) to dopiero pierwszy cyk i decyzja podjęta w trakcie owulacji. Mam już synka 5letniego. Pewnie za pierwszym razem nic z tego nie wyjdzie, nie chce się nastawiać w żadna ze stron. Chociaż nie ukrywam, ze chciałabym żeby poszło bez problemów.
Mi nie wychodzi 2 lata ale od 4 lat kochamy się bez zabezpieczenia. Nie znam powodu. Teraz właśnie koleżanka która dzwoniła do mojego Endo bo ja nie znam aż na tyle języka niemieckiego napisała mi że wyniki są Ok. A okres się spóźnia i bądź tu mądra i pisz wiersze.

reklama
Wdg kalendarzyka owu 20-21. A ostatnia @ miałam 5.04 więc 5.05 oby zmora nie przyszła [emoji3508] ja też sobie mówię że nie będę testować ale już wiem że nie wytrzymam
Adzik czyli tez miałaś 20 kwietnia owulacje? A kiedy miała ostatnia @? Ja chyba nie będę testować tylko poczekam na okres, nie chce się stresować

Ja mam po prostu jakieś dziwne bóle. Dość podobne do tych które przychodzą z @ ale dużo wcześniej kłuje mnie to lewy to prawy jajnik A i piersiach już mnie wspomnę. Może się po prostu nakręcam nie wiem.

Mi starania o synka zajęły prawie dwa lata mam nadzieję że teraz pójdzie szybciej. Już bym zaczęła ale ten miesiąc zwłoki jest mi potrzebny bo na lato mi przedłuża umowę a wolę być zabezpieczona. A tak jak zaczniemy id końca maja i nawet by się udało za 1szym razem to l4 wypadnie mi już po przedłużeniu umowy.

Ja musze przyznać że najwięcej objawów ciąży miałam nie będąc w ciąży, a gdy już byłam to jakoś wszystkie objawy ( z których potem sobie zdałam sprawę)przypisywalam czemuś innemu.
Ale to wspaniałe emocje, gdy ujrzakam 2 krechy a potem poród to dało mi takiego kopa że byłam na etapie MAM TE MOC [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Wersja True story:
Mam te moc
Mam tę moc...
Zjem to wszystko w jedną noc :-)

reklama
A powiedzcie dziewczyny czy w trakcie starań spożywać alkohol?
Bo przyznam się szczerze że znajoma mi powiedziała że od momentu kiedy zaczęła starania Nie spożywa alkoholu ze względu na dobro dziecka jakby zaskoczyła A ja muszę przyznać że jak staraliśmy się osy na to co jakiś czas Zdarzało mi się wypić lampkę dwie wina albo jakieś piwko smakowe Nie ukrywam że dla rozluźnienia dlatego że za dużo miałam myśli w głowie czy ty już jest czas że trzeba się starać Że znowu jak nie wyjdzie to kolejny cykl stracony itp.

Do góry