reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja ogolnie jestem niepijąca.. ale z racji ze pracuje w branzy spozywczej mofe podpowiedziec ze jest cos takiego jak wino bezalkoholowe :) cieszy sie ogromnym wzieciem wsrod ciezarowek i karmiacych :)

reklama
MisiaJasia wino??!! Słyszałam tylko o piwie bezalkoholowych.

Anita1990 uff, no ja nie pow dużo nie pije, tylko już w dalszych cyklach miałam problem żeby się odstresowac i zeby nie było spiny że teraz już trzeba bo znów będzie zmarnowany cykl.

Ja jeszcze w pracy jestem masakra.
Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne dlatego przed ciąża wiedziałam że jestem a teraz to nic nie czuje
Ja od czasu do czasu lubię sobie drineczka wypić na odchamienie [emoji23] ale w ciąży broń Boże nic a nic. Nawet z synem jak byłam w ciąży to rok wcześniej brałam kwas foliowy i nie piłam nic pół roku przed ciąża.

MisiaJasia a może podasz nazwę? Z chęcią spróbuję

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze w pracy jestem masakra.
Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne dlatego przed ciąża wiedziałam że jestem a teraz to nic nie czuje
Ja od czasu do czasu lubię sobie drineczka wypić na odchamienie [emoji23] ale w ciąży broń Boże nic a nic. Nawet z synem jak byłam w ciąży to rok wcześniej brałam kwas foliowy i nie piłam nic pół roku przed ciąża.

MisiaJasia a może podasz nazwę? Z chęcią spróbuję
Nie pamietam nazwy wina ktore mialo 0.00% .. wiem ze jest Ebony Vale ktore ma 0.05% oraz Removed ale 0.5%.. Ebony Vale jest kupowany po kilka butelek na raz bo szybko znika.. jutro mam wolne.. ale w piatek bede w pracy i postaram sie odnalezc w systemie wino ktore ma 0.00% :)

reklama
Do góry