MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja ogolnie jestem niepijąca.. ale z racji ze pracuje w branzy spozywczej mofe podpowiedziec ze jest cos takiego jak wino bezalkoholowe cieszy sie ogromnym wzieciem wsrod ciezarowek i karmiacych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah alez prosze bardzo [emoji23] uwielbiam sprawiac radosc [emoji23]MisiaJasia dzięki za poszerzenie horyzontów, obecnie jesteś "bohaterem w moim domu" [emoji23][emoji23] rozpoczne poszukiwania :-)
Nie pamietam nazwy wina ktore mialo 0.00% .. wiem ze jest Ebony Vale ktore ma 0.05% oraz Removed ale 0.5%.. Ebony Vale jest kupowany po kilka butelek na raz bo szybko znika.. jutro mam wolne.. ale w piatek bede w pracy i postaram sie odnalezc w systemie wino ktore ma 0.00%Ja jeszcze w pracy jestem masakra.
Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne dlatego przed ciąża wiedziałam że jestem a teraz to nic nie czuje
Ja od czasu do czasu lubię sobie drineczka wypić na odchamienie [emoji23] ale w ciąży broń Boże nic a nic. Nawet z synem jak byłam w ciąży to rok wcześniej brałam kwas foliowy i nie piłam nic pół roku przed ciąża.
MisiaJasia a może podasz nazwę? Z chęcią spróbuję