Isasza4444
Fanka BB :)
MisiaJasia typowa chanderka Cie łapie. Miewam tak samo. Jak już mi się zacznie wkrecac to koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młoda miałam tak samo, i pewnie teraz nie będzie lepiej. Szczególnie że wtedy byłam młodsza i tyle mi to zajęło a teraz mam 31 lat...Dokładnie ja tu inne dziewczyny pocieszam A tak naprawdę sama nie wierzę w cuda.
Oj straszna.. a moj wreszcie dostal lokum na obczyznie.. przyslal mi zdjecie widoku z okna.. i sie rozryczalam.. zakochany jest w austrii po uszy.. a nie bede ukrywac.. mialam mala nadzieje ze jeszcze dzien-dwa beda niepowodzenia i wroci do domu.. teskno mi strasznie do Niego.. a przynajmniej do konca maja tam bedzie.. wiecznosc..MisiaJasia typowa chanderka Cie łapie. Miewam tak samo. Jak już mi się zacznie wkrecac to koniec.
Ale tylko na chwile.. potem chce przeniesc sie na Barlin.. wtedy bedzie co weekend w domu.. ale i tak caly tydzien daleko..Nie zazdroszczę. Ja też znam jakie to jest uczucie tęsknić za kimś kogo się kocha. Szybko zleci kochana i będziesz miała ukochanego w domu szybciej niż myślisz.
Gdyby nie ojciec moich chlopcow to ja bym za moim Jankiem na drugi koniec swiata pojechala.. niestety dzieci z poprzedniego zwiazku są.. ich ojciec nie wyraza zgody na ich wyjazd.. a ja na sile nic robic nie bede.. bo tylko dzieciom krzywde wyrządzę..Kochana lepiej czekać tydzień niż miesiąc lub więcej. Nigdy nie chciałam wyjeżdżać z Polski ale mój mąż chciał tu przyjechać tu do pracy i jak sobie pomyślałam o tęsknocie to spakowałam się i wyjechałam z nim. I tak już minął rok jak mieszkamy w DE
Rozumiem moja siostra ma ten sam problem. Nie których facetów nie idzie zrozumieć. Ale napewno będzie dobrze zobaczysz.Gdyby nie ojciec moich chlopcow to ja bym za moim Jankiem na drugi koniec swiata pojechala.. niestety dzieci z poprzedniego zwiazku są.. ich ojciec nie wyraza zgody na ich wyjazd.. a ja na sile nic robic nie bede.. bo tylko dzieciom krzywde wyrządzę..