reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
MisiaJasia typowa chanderka Cie łapie. Miewam tak samo. Jak już mi się zacznie wkrecac to koniec.
Oj straszna.. a moj wreszcie dostal lokum na obczyznie.. przyslal mi zdjecie widoku z okna.. i sie rozryczalam.. zakochany jest w austrii po uszy.. a nie bede ukrywac.. mialam mala nadzieje ze jeszcze dzien-dwa beda niepowodzenia i wroci do domu.. teskno mi strasznie do Niego.. :( a przynajmniej do konca maja tam bedzie.. wiecznosc.. :(
received_353737598599080.jpeg

Nie zazdroszczę. Ja też znam jakie to jest uczucie tęsknić za kimś kogo się kocha. Szybko zleci kochana i będziesz miała ukochanego w domu szybciej niż myślisz.

Kochana lepiej czekać tydzień niż miesiąc lub więcej. Nigdy nie chciałam wyjeżdżać z Polski ale mój mąż chciał tu przyjechać tu do pracy i jak sobie pomyślałam o tęsknocie to spakowałam się i wyjechałam z nim. I tak już minął rok jak mieszkamy w DE

Kochana lepiej czekać tydzień niż miesiąc lub więcej. Nigdy nie chciałam wyjeżdżać z Polski ale mój mąż chciał tu przyjechać tu do pracy i jak sobie pomyślałam o tęsknocie to spakowałam się i wyjechałam z nim. I tak już minął rok jak mieszkamy w DE
Gdyby nie ojciec moich chlopcow to ja bym za moim Jankiem na drugi koniec swiata pojechala.. niestety dzieci z poprzedniego zwiazku są.. ich ojciec nie wyraza zgody na ich wyjazd.. a ja na sile nic robic nie bede.. bo tylko dzieciom krzywde wyrządzę.. :(

Wpadam na chwilę padam na ryj. Mały ma zapalenie spojowki cholera na szczęście mam krople.
Lece spać jutro wstaje o 4.30 [emoji24] mam wizytacjie Pani Dyrektor na zajęciach. Naprawdę dziś padam

Dobranoc wszystkim o do jutra

reklama
Gdyby nie ojciec moich chlopcow to ja bym za moim Jankiem na drugi koniec swiata pojechala.. niestety dzieci z poprzedniego zwiazku są.. ich ojciec nie wyraza zgody na ich wyjazd.. a ja na sile nic robic nie bede.. bo tylko dzieciom krzywde wyrządzę.. :(
Rozumiem moja siostra ma ten sam problem. Nie których facetów nie idzie zrozumieć. Ale napewno będzie dobrze zobaczysz.

Do góry