reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Adzik czyli tez miałaś 20 kwietnia owulacje? A kiedy miała ostatnia @? Ja chyba nie będę testować tylko poczekam na okres, nie chce się stresować

reklama
To na testowanie jeszcze za wcześnie. Noże nie wyjść wiarygodny wynik. I nie potrzebnie się będziesz stresować. Ja na twoim miejscu bym poczekam do dnia spodziewane miesiączki lub dzień po za testować. Mi się spóźnia dzisiaj 4 dzień A jeszcze nie testuje bo myślę że może być za wcześnie. Mam nieregularne miesiączki to dlatego poczekam do niedzieli z testowaniem.

To na testowanie jeszcze za wcześnie. Noże nie wyjść wiarygodny wynik. I nie potrzebnie się będziesz stresować. Ja na twoim miejscu bym poczekam do dnia spodziewane miesiączki lub dzień po za testować. Mi się spóźnia dzisiaj 4 dzień A jeszcze nie testuje bo myślę że może być za wcześnie. Mam nieregularne miesiączki to dlatego poczekam do niedzieli z testowaniem.

złe mnie zrozumiałaś :) wiem, ze jest za wcześnie. Chodziło mi o to, ze w ogóle nie mam zamiaru testować. Dopiero po 10maja może będę jeśli nie dostanę okresu.

Nieee :) to dopiero pierwszy cyk i decyzja podjęta w trakcie owulacji. Mam już synka 5letniego. Pewnie za pierwszym razem nic z tego nie wyjdzie, nie chce się nastawiać w żadna ze stron. Chociaż nie ukrywam, ze chciałabym żeby poszło bez problemów.

Jak się wcześniej testuje to robi się wielki błąd ponieważ kobiety później myślą że znowu się nie udało płaczą po nocach A w następnych cyklach nie dostają miesiączki idą do gin i okazuje się że są w ciąży. Dlatego ja też nie wariuje z testami tylko czekam jak najdłużej i zrobię test.

reklama
Oj ja to przeżywam stresuje się jak każda z dziewczyn tu testuje [emoji847][emoji847]
Adzik "3miem" kciuki u mnie tak właśnie było, choć po tylu próbach byłam pewna że to nie może być to a tu były 2 krechy [emoji16]
Az milo powspominać oby teraz też los nam dał to szczęście albo szczęścia... Ile by nie było będę kochać jak swoje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry