reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A czy któraś z Was kobietki miała właśnie taki wczesny objaw ciąży? Jak ból piersi niedługo po owu?

Ja testuje za 11 dni i tak masz rację baaaaardzo się dłuży [emoji58]
Ja z kolei baaaardzo czekałam na ten okropny ból piersi i nawet jak udało mi się zajść to był to taki, hmm, no dyskomfort i to tylko jak przez przypadek je ucisnelam :)
Dzisiaj kolejny test owu i kreseczka ciemnieje. Kurczę cieszę się, że w końcu coś się dzieje bez wspomagaczy.
Lecę na pocztę odebrać sukienkę na wesele, 4.05 bawimy się u znajomych :)
Mnie też piersi nigdy nie bolały, ani nie bolą. Jedyny ból piersi jaki miałam to jak karmiłam pierworodną i mi się dużo mleka zbierało.
Żadnych objawów u siebie nie widzę i staram się sobie nie wmawiać, żeby się zbytnio nie rozczarować. Jeszcze 12 dni do testowania... Jak ten czas się dłuży!

reklama
Ja to sie dzis martwie o mojego Janka.. jakies chore jazdy sa w tej austrii.. jako kwatere dostal stare poddasze.. wkurzyl sie i spal w aucie.. a wczoraj pracowal 12h po 15 godzinach w podrozy na miejsce.. zajechal rano i prosto na dzwig.. dzis ma jechac na normalna kwatere ale jest jeszcze bardziej zmeczony niz wczoraj.. prace ma odpowiedzialna i niebezpieczną i powoli.odchodze od zmyslow.. sama w jego glosie slysze ze nie jest dobrze.. wczesniej byl w Szwecji i bylo dobrze.. a ta austria cos nie gra.. :(

Ja z kolei baaaardzo czekałam na ten okropny ból piersi i nawet jak udało mi się zajść to był to taki, hmm, no dyskomfort i to tylko jak przez przypadek je ucisnelam :)
Dzisiaj kolejny test owu i kreseczka ciemnieje. Kurczę cieszę się, że w końcu coś się dzieje bez wspomagaczy.
Lecę na pocztę odebrać sukienkę na wesele, 4.05 bawimy się u znajomych :)
Miłej zabawy!! :D

Moje cykle trwają 30dni średnio, teraz miałam owulacje 20 kwietnia :) przynajmniej tak myśle :) kurczę jie dostaje powiadomień o myślałam ze nikt nie pisał a tu tyle wiadomości :)

MisiaJasia no ja się nie dziwię że taki padnięty po takich jazdach. Co to za dziwne zasady tam mają już powinni mu ten wcześniejszy dzień dać wolny dopóki normalnej kwatery nie dostanie.

Maminek31 ja też nie miewam bólów piersi hmm jedyny jaki sobie przypominam to jako jeden z objawów gdy już zaszłam w ciążę.

Enej moje współczucie oby szybciutko Ci przeszło :-)

Adzik ja tak miałam i to w sumie tylko wtedy mnie wł bolały tak przy @ nie miewam takich boli. Aaa no i u mnie była jeszcze mega senność co mylilam z przemęczenie bo pracuje w większości na nocki.
A czy któraś z Was kobietki miała właśnie taki wczesny objaw ciąży? Jak ból piersi niedługo po owu?

Ja testuje za 11 dni i tak masz rację baaaaardzo się dłuży [emoji58]

Może się udało [emoji4] zobaczymy :) ja też jestem strasznie senna, ale nie mogę odróżnić czy mocniej niż miesiąc temu, bo właśnie też pracuje na 3 zmiany między innymi na nocki
Adzik ja tak miałam i to w sumie tylko wtedy mnie wł bolały tak przy @ nie miewam takich boli. Aaa no i u mnie była jeszcze mega senność co mylilam z przemęczenie bo pracuje w większości na nocki.

Cykle mam długie, kalendarzyk pokazuje że do @ jeszcze 28dni a dziś zauważyłam dużo gestego, lepkiego śluzu. Macie jakiś pomysł co się dzieje?

reklama
Adzik "3miem" kciuki u mnie tak właśnie było, choć po tylu próbach byłam pewna że to nie może być to a tu były 2 krechy [emoji16]
Az milo powspominać oby teraz też los nam dał to szczęście albo szczęścia... Ile by nie było będę kochać jak swoje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry