reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A czy może któraś z Was miała taki problem jak ja? Od jakichś 4-5 lat zawsze na 7-10 dni przed miesiączka zaczynam plamić. Na początku jest to jasnobrązowe plamienie, później ciemnieje, aż staje się czerwone. Czasem ciężko mi stwierdzić czy mam już miesiączkę, czy nadal plamienie. Dopiero gdy boli mnie brzuch, to wiem, ze to już okres. Byłam u kilku lekarzy gin, wszyscy mi mówią, ze niektóre kobiety po prostu tak maja. Strasznie to uciążliwe :(

reklama
Cześć. Powiem Ci szczerze że nigdy tak nie miałam. Nie mam plamien przed @ żadnych objawów nic kompletnie nic. Po prostu przychodzi trwa 4 dni i odchodzi i mam spokój do kolejnego cyklu. Jedynie co to mam cały cykl śluz wodnisty przezroczysty i dość duże tego że nawet wkładka mi nie starcza bo przecieknie na bieliznę. Może inne dziewczyny się wypowiedza jeśli również mają coś takiego jak Ty.

A czy może któraś z Was miała taki problem jak ja? Od jakichś 4-5 lat zawsze na 7-10 dni przed miesiączka zaczynam plamić. Na początku jest to jasnobrązowe plamienie, później ciemnieje, aż staje się czerwone. Czasem ciężko mi stwierdzić czy mam już miesiączkę, czy nadal plamienie. Dopiero gdy boli mnie brzuch, to wiem, ze to już okres. Byłam u kilku lekarzy gin, wszyscy mi mówią, ze niektóre kobiety po prostu tak maja. Strasznie to uciążliwe :(
Ja plamie 4-5 dni.. potem mam 1-2 dni takiej ostrej jazdy ze slaniam sie na nogach i nie nadazam z wymiana.. i potem znow 2-3 dni plamienia..

Ja tak mam ale z 3 dni przed mam plamienie jasno różowe takie dlutowate tak z 3 razy na dzień potem mi się rozkręca @

Ja już się cieszyłam, ze nie mam plamienia, a tu dzisiaj nagle jasnoróżowe :( nie wiem czy łudzić się, ze to może być implantacyjne, czy za wcześnie na to? 22 dc

Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia. Póki się nie rozkręci można wierzyć że się udało. Tylko też się nie nastawiaj bo później nie potrzebnie się rozczarujesz.

Mnie też piersi nigdy nie bolały, ani nie bolą. Jedyny ból piersi jaki miałam to jak karmiłam pierworodną i mi się dużo mleka zbierało.
Żadnych objawów u siebie nie widzę i staram się sobie nie wmawiać, żeby się zbytnio nie rozczarować. Jeszcze 12 dni do testowania... Jak ten czas się dłuży!
Ja z kolei baaaardzo czekałam na ten okropny ból piersi i nawet jak udało mi się zajść to był to taki, hmm, no dyskomfort i to tylko jak przez przypadek je ucisnelam :)
Dzisiaj kolejny test owu i kreseczka ciemnieje. Kurczę cieszę się, że w końcu coś się dzieje bez wspomagaczy.
Lecę na pocztę odebrać sukienkę na wesele, 4.05 bawimy się u znajomych :)

reklama
A ja się chyba zaziebilam.. leżę i cierpię. J szcze n z gorączki ale w piątek mieliśmy w góry jechać na kilka dni. Akurat w dni płodne a tu przeziębienie mnie dopadło;( macie jakieś dobre miasto rady?

Do góry