20[emoji23][emoji23][emoji23] A ile sztuk w paczce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20[emoji23][emoji23][emoji23] A ile sztuk w paczce?
Ja za to jestem jeszcze młoda ale mam męża 12 lat starszego. Ja w tym roku skończę 25 lat i to jest ten czas kiedy już powinno być jedno dziecko w małżeństwie. O więcej dzieci nawet nie marzę.No moja druga polowa jest drastycznie mlodsza ode mnie.. ale na szczescie jest fantastycznym dowodem ze wiek to tylko liczba.. no i drugie na szczescie.. ze ja wygladam na mniej lat.. a on na wiecej niz faktycznie mamy [emoji23]
U mnie paczka idzie w ten kulminacyjny dzien..Ja mam paczkę na dwa okresy [emoji23]
Hahah to u jest ta sama roznica wieku.. ale w odwrotną strone [emoji23]Ja za to jestem jeszcze młoda ale mam męża 12 lat starszego. Ja w tym roku skończę 25 lat i to jest ten czas kiedy już powinno być jedno dziecko w małżeństwie. O więcej dzieci nawet nie marzę.
Ja miałam 26 jak urodziłam syna. Ale wiesz ten wiek. Się wydłuża teraz.Ja za to jestem jeszcze młoda ale mam męża 12 lat starszego. Ja w tym roku skończę 25 lat i to jest ten czas kiedy już powinno być jedno dziecko w małżeństwie. O więcej dzieci nawet nie marzę.
Dla mnie nigdy wiek nie grał roli jeśli ludzie się kochają to wiek to tylko cyfry nic więcej.Hahah to u jest ta sama roznica wieku.. ale w odwrotną strone [emoji23]
To oby się dla mnie wiek wydłużyl i dał mi chociaż jednego dzidziusia.Ja miałam 26 jak urodziłam syna. Ale wiesz ten wiek. Się wydłuża teraz.
No ja sie bronilam przez mlodszymi.. az w koncu ktorego dnia jeden taki stanal przede mna.. i kolana sie ugiely pod ciezarem mysli "no malenka.. z tego beda klopoty" [emoji23]Dla mnie nigdy wiek nie grał roli jeśli ludzie się kochają to wiek to tylko cyfry nic więcej.