reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja za to jestem jeszcze młoda ale mam męża 12 lat starszego. Ja w tym roku skończę 25 lat i to jest ten czas kiedy już powinno być jedno dziecko w małżeństwie. O więcej dzieci nawet nie marzę.
To co ja biedna mam powiedzieć jak ja już mam 30 i póki co bez dziecka? :( też 2 lata po ślubie. Są takie dni, że tracę nadzieję, że przed menopauzą się uda....

reklama
To ja ide na 8 do 16.. ale noc ciezka.. bo moj Jaśko wciaz w drodze do Austrii.. cala noc sie budziłam.. boli mkie dostlownie wszystko.. niestety brzuch tez wiec chyba jednak @ przyjdzie..

Ja też się dziś co godzinę budzilam. Od 4 już na nogach. Męczy mnie mocny ból piersi i delikatnie podbrzusze. Dziś 19 dc.

Witam staraczki, postanowiłam dołączyć. Jestem mamą 2,5 rocznej dziewczynki i postanowiliśmy z mężem że postaramy się o rodzeństwo dla niej. Narazie pierwszy cykl starań, ale obawy przed niepowodzeniem są bo słuchając ile czasu zajmuje staranie się innym, mam obawy. Pierwsze dziecko było od razu w pierwszym cyklu, ale teraz jesteśmy po 30-tce i tak hop siup już może nie być.
Życzę wszystkim szybkich dwóch kreseczek

reklama
Do góry