reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dokładnie. Wybranie ginekologa wiąże się z tym że mu ufasz i potrzebujesz wsparcia i pomocy od niego. A nie żeby słyszeć coś takiego od ginekologa.

reklama
No cóż, jednak nie wytrzymałam i zatestowałam, wynik negatywny i za chwile pojawiły się pierwsze blade oznaki okresu. Także kolejny miesiąc starań przede mną

No cóż, jednak nie wytrzymałam i zatestowałam, wynik negatywny i za chwile pojawiły się pierwsze blade oznaki okresu. Także kolejny miesiąc starań przede mną
Głowa do góry będziemy razem wszystkie walczyć. Ja nie liczę że teraz się uda w pierwszym się nie udało to teraz pewnie też nie

Dokładnie. Głową do góry i następny cykl jest nasz. Mam nadzieję że każdej się uda i będziemy się wymieniać pozytywnymi testami ciążowymi na forum.

12dc
IMG_20190415_172843.jpg

A co mycie o testach owu? Mnie osobiście nie wyszło pozytywne. Lekarz gin twierdzi ze jest ok i ze moe muso, czytajac jakieś opinie spotkalam sie z tym ze kobiecie jie wychodzili a nawet i zaszla w ciaze.. Mam podonne paskowe

reklama
Do góry