Ja wstaje 4.30 a m jeszcze śpi [emoji24]Rano powtoreczka.
mi moj gin mowił ze fikołki z rana najlepsze bo organizm wypoczety po nocy
reklama
Mayred91
Fanka BB :)
telikatnie rano posmyrac za uszkiem kawke przyniesc do sypialni co go zapach ciut rozbudzi i fikolkowacJa wstaje 4.30 a m jeszcze śpi [emoji24]
Hej dolacze i w tym wątku stwierdziłam ze moze napisze na forum. Szczerze to kolezanka nie chce juz biadolic, pewnie maja mnie dosc, ale moze Wy nie będziecie. Czy mozna powiedzieć ze sie długo staramy z mezem... Na pewno jest to rzecz wzgledna bo od grudnia 2018 czyli 5 miesięcy. Mialam robione badania jest ok, nawet w maju ide na super dokładne badania chormonow na endokrynologie. Maz ma isc zbadac nasienie w maju. Mam chorobe rzadka, nie splywajaca na plodnosc lecz do jakiego kolwiek leczenia badz podtrzymania tego stanu rzeczy jaki jest używa sie leków, których nikt mi nie poda podczas starania sie o ciaze, stad moja frustracja i bol z każdym pojawieniem sie miesiaczki jest coraz większy. Moze ktoras z Was zna jakieś sposoby, badz chociaz wesprze milysm słowem. Jestem w 5 dc i rozpoczynamy kolejny miesiac starań. Pozdrawiam!
U mnie ta sama historia. Choruje na WZJG i wszyscy mówią że ciąża tylko jak będzie remisja. A tu w obrocie już leki biologiczne i ciąża wykluczona była a teraz muszę czekać ok 4msc żeby jednak móc się starać.
Ale poświęcam ten czas na inne rzeczy bo od rozmyślań tylko się stresuje
Z rozmyślaniami tj prawda. U mnie tak ze dostane leki po ciąży wiec uprgnienie na Nia czekam i na możliwość leczenia. "dobrze" moc porzozmaiwac z kims to czuje podobne doznania, choc przykreU mnie ta sama historia. Choruje na WZJG i wszyscy mówią że ciąża tylko jak będzie remisja. A tu w obrocie już leki biologiczne i ciąża wykluczona była a teraz muszę czekać ok 4msc żeby jednak móc się starać.
Ale poświęcam ten czas na inne rzeczy bo od rozmyślań tylko się stresuje
Dzisiaj to już będzie dupa, dziewczyny co? 14dc. [emoji24] Cholera że też wczoraj nie wyszło. Chociaż @ przylazi 2 dni po terminie wyjątkowo więc może szansa jest. Chociaż nie wiem jak z tymi testami skoro wczoraj też wyszedł pozytywny to może jednak?
Próbuj, próbuj, myślę, ze szansa jest [emoji6]Dzisiaj to już będzie dupa, dziewczyny co? 14dc. [emoji24] Cholera że też wczoraj nie wyszło. Chociaż @ przylazi 2 dni po terminie wyjątkowo więc może szansa jest. Chociaż nie wiem jak z tymi testami skoro wczoraj też wyszedł pozytywny to może jednak?
Dziewczyny, a powiedzcie jakie testy owulacyjne sa najlepsze? Tyle tego na rynku... [emoji849]
Ps. Wszystkim starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki za upragnione 2 kreski [emoji110]
Ja kupiłam z apteki dozz 12 zł 5 sztuk nie wiem czy są dobre ale chyba są ok nie mam zarzutuPróbuj, próbuj, myślę, ze szansa jest [emoji6]
Dziewczyny, a powiedzcie jakie testy owulacyjne sa najlepsze? Tyle tego na rynku... [emoji849]
Ps. Wszystkim starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki za upragnione 2 kreski [emoji110]
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dzisiaj to już będzie dupa, dziewczyny co? 14dc. [emoji24] Cholera że też wczoraj nie wyszło. Chociaż @ przylazi 2 dni po terminie wyjątkowo więc może szansa jest. Chociaż nie wiem jak z tymi testami skoro wczoraj też wyszedł pozytywny to może jednak?
Marta nam nawet jak się niechce to działamy kiedy testy są pozytywne . Bo jak chcemy mieć dziecko to trzeba
reklama
Ja wiem tylko teoretycznie test pozytywny w niedziele i poniedziałek. M wczoraj nie podolal. Wydaje mi się że nie mam już płodne go śluzu. Więc nie wiem czy jest sens próbować dziś.Marta nam nawet jak się niechce to działamy kiedy testy są pozytywne . Bo jak chcemy mieć dziecko to trzeba