reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Proszę. Jeśli będziesz miała jakieś pytania lub będziesz chciała się wygadać to zapraszam. Tutaj dziewczyny dużo pomagają i dawaja wsparcie [emoji173][emoji173]

reklama
Witam dziewczyny.
dzis dzien 7 z dufostanem - czekamy dalej na @ i dzien spoznienia 17 od ostatniej spodziewanej @
A teraz takie moje pytanie ile czasu ile cyki juz fikołkujecie zeby dorobić sie upragnionych 2 kreseczek.
Jakie przyczyny ktore przeszkadzaja w tym iz te upragnione 2 kreseczki sie nie pojawiaja.
Jesli to zbyt osobiste pytanie to przepraszam i moge edytowac wypowiedz

Witam dziewczyny.
dzis dzien 7 z dufostanem - czekamy dalej na @ i dzien spoznienia 17 od ostatniej spodziewanej @
A teraz takie moje pytanie ile czasu ile cyki juz fikołkujecie zeby dorobić sie upragnionych 2 kreseczek.
Jakie przyczyny ktore przeszkadzaja w tym iz te upragnione 2 kreseczki sie nie pojawiaja.
Jesli to zbyt osobiste pytanie to przepraszam i moge edytowac wypowiedz
Ja dopiero (chociaż jak dla mnie już...) 2 cykl. Ciężko powiedzieć póki co czy coś nie gra, chociaż ja mam milion różnych podejrzeń. Myślę, że ktoś inny powinien się wypowiedzieć ;)

Między innymi podwyższona prolaktyna TSH niedobór progesteronu może mieć wpływ na brak ciąży problemy z owulacja niedroznosc jajowodow oraz PCOS również może być problem ze strony faceta np problem z nasieniem plemnikami.

Hej dolacze i w tym wątku :) stwierdziłam ze moze napisze na forum. Szczerze to kolezanka nie chce juz biadolic, pewnie maja mnie dosc, ale moze Wy nie będziecie. Czy mozna powiedzieć ze sie długo staramy z mezem... Na pewno jest to rzecz wzgledna bo od grudnia 2018 czyli 5 miesięcy. Mialam robione badania jest ok, nawet w maju ide na super dokładne badania chormonow na endokrynologie. Maz ma isc zbadac nasienie w maju. Mam chorobe rzadka, nie splywajaca na plodnosc lecz do jakiego kolwiek leczenia badz podtrzymania tego stanu rzeczy jaki jest używa sie leków, których nikt mi nie poda podczas starania sie o ciaze, stad moja frustracja i bol z każdym pojawieniem sie miesiaczki jest coraz większy. Moze ktoras z Was zna jakieś sposoby, badz chociaz wesprze milysm słowem. Jestem w 5 dc i rozpoczynamy kolejny miesiac starań. Pozdrawiam!

Hej dolacze i w tym wątku :) stwierdziłam ze moze napisze na forum. Szczerze to kolezanka nie chce juz biadolic, pewnie maja mnie dosc, ale moze Wy nie będziecie. Czy mozna powiedzieć ze sie długo staramy z mezem... Na pewno jest to rzecz wzgledna bo od grudnia 2018 czyli 5 miesięcy. Mialam robione badania jest ok, nawet w maju ide na super dokładne badania chormonow na endokrynologie. Maz ma isc zbadac nasienie w maju. Mam chorobe rzadka, nie splywajaca na plodnosc lecz do jakiego kolwiek leczenia badz podtrzymania tego stanu rzeczy jaki jest używa sie leków, których nikt mi nie poda podczas starania sie o ciaze, stad moja frustracja i bol z każdym pojawieniem sie miesiaczki jest coraz większy. Moze ktoras z Was zna jakieś sposoby, badz chociaz wesprze milysm słowem. Jestem w 5 dc i rozpoczynamy kolejny miesiac starań. Pozdrawiam!
Witaj i rozgosc się. Trzymam kciuki. Trzeba myśleć pozytywnie ale bez stresu. To mój 2 cykl starań.

Na pewno tutaj kazda Pani usłyszała by nue myslec... Ja nje moge pod względem leczenia boje sie i moze to mnie nakreca.... Ale co poradzic?

Na pewno tutaj kazda Pani usłyszała by nue myslec... Ja nje moge pod względem leczenia boje sie i moze to mnie nakreca.... Ale co poradzic?
Nie przejmuj się. Tu każdy pisze zeby sie nie stresować, a dam sobie rękę uciąć,ze każda na swój sposób sie stresuje. Ja również... wiadomo cierpliwość ciezka sprawa. Powodzenia [emoji6]

reklama
Znam dużo par które starają się bardzo długo po kilka lat. Za bardzo o tym myślą wiem że jest ciężko. Wyjedzie gdzieś odpocznijcie. Dobra kolacja jakiś wypad.

Do góry