reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Znam dużo par które starają się bardzo długo po kilka lat. Za bardzo o tym myślą wiem że jest ciężko. Wyjedzie gdzieś odpocznijcie. Dobra kolacja jakiś wypad.
Dokładnie. Mi tak ciśnienie skoczyło przez ostatni cykl i wizyte u gina.
24.04 wyniki i powiem mu, ze chce wiecej badań pod kątem hormonów zrobić i kropka. Nie on będzie decydował.
Wykupiłam wycieczkę na maj do Grecji zeby ochłonąć,a nóż widelec klimat nam posłuży.

reklama
Hej dziewczyny,
Postanowiłam, ze dołączę do Was. W grupie siła i jakoś tak lepiej się wygadać ☺️. Jestem mama 3 letniego synka, w grudniu 2018 postanowiliśmy z mężem, ze zaczniemy starania o kolejnego dzidziusia, ku naszemu zaskoczeniu udało się za pierwszym razem, 2 kreseczki na teście, była wielka radość, aż tu w walentynki podczas kontrolnej wizyty usg, lekarz stwierdził nieprawidłowa ciąże, miałam puste jajeczko. Dzień później wykonany zabieg. Wielkie czekanie na unormowanie się wszystkiego, w między czasie jeszcze pojawił się torbiel na prawym jajniku, aż w końcu 25 marca ginekolog stwierdził brak obecności torbieli i dał zielone światełko. Dziś jest 32 dzień mojego cyklu, miesiączka opóźniona o 2 dni, boje się jakoś testować, i w ogóle mam wrażenie, ze ciąża jest niemożliwa

Wszystkie dziewczyny witam właśnie w grupie siła [emoji7] my z m dziś przytulanka. Wczoraj nie dałam rady że zmęczenia. Test owu dziś też zrobię choć wczoraj pokazał pozytyw. Uda się albo nie no zobaczymy. Nogi do góry i heja [emoji23][emoji123]

Hej dziewczyny,
Postanowiłam, ze dołączę do Was. W grupie siła i jakoś tak lepiej się wygadać [emoji5]. Jestem mama 3 letniego synka, w grudniu 2018 postanowiliśmy z mężem, ze zaczniemy starania o kolejnego dzidziusia, ku naszemu zaskoczeniu udało się za pierwszym razem, 2 kreseczki na teście, była wielka radość, aż tu w walentynki podczas kontrolnej wizyty usg, lekarz stwierdził nieprawidłowa ciąże, miałam puste jajeczko. Dzień później wykonany zabieg. Wielkie czekanie na unormowanie się wszystkiego, w między czasie jeszcze pojawił się torbiel na prawym jajniku, aż w końcu 25 marca ginekolog stwierdził brak obecności torbieli i dał zielone światełko. Dziś jest 32 dzień mojego cyklu, miesiączka opóźniona o 2 dni, boje się jakoś testować, i w ogóle mam wrażenie, ze ciąża jest niemożliwa
Testuj i wrzuć foto. Może akurat, badx dobrej myśli. Ja mam 7 letniego syna teraz kolej na drugie. Dziś jest ten dzień owu 12dc

Ja jeszcze raz wrócę do testów owulacyjnych zaraz po miesiączce w kwietniu. Ponad rok temu robiłam pół roku i przez pół roku tylko jeden cykl pokazał mi pozytywny wynik owulacyjny. Spróbuję z innych firm i apteki testy owulacyjne. Może się coś zmieniło przez ponad rok czasu i może jakieś testy będę mi pokazywać skok LH i może się w końcu na moim teście ciążowym pokażą dwie kreski

U mnie dziś owulka chciałam już wczoraj zacząć starania,ale no cóż konar nie zapłonął,[emoji30]załamka
U nas to ja poleglam że zmęczenia ha ha. Ja tam o 21 już śpię a m siedzi do późna. U mnie też dziś owulka i dziś m przycisne o ile nie zasnę [emoji23] bo jutro otwieram przedszkole i wstaje 4.30

Jak Ci lekarz powtarza na każdej wizycie kiedy dziecko bo on chce leczyć tj nie pomocne. A szukalam badan czy jakies sa ktore potwierdzjaa te teorie ale nie znalazlam.. Myslalam ze moze jak znajde dowód bd latwiej...

reklama
Do góry