No właśnie od dziś czy od wczoraj 24 do 36. Bo wczoraj ta pierwsza krecha była wyrazniejsza.Super. Owulacja odbędzie się od 24-36 godzin od dzisiaj. Życzę owocnych starań kochana[emoji173]
reklama
Tj jedyny lekarz który od 3 lat chce podjac sie leczenia mojwgo schorzenia i to nie ginekolog u mnie choroba nie jest zwiazana z ginekologia, tj lekarz chorób metabolicznych. na gin dobrego i nie trafilam jeszczeCo to za Lekarz zmienilabym go. On ma spierać pomagać...
Cześć dziewczyny, postanowiłam do Was dołączyć bo pomyślałam, że w grupie raźniej chcemy rozpocząć z mężem starania o dziecko, badania ok, nie ma żadnych przeciwwskazań. Niepokoi mnie jednak fakt, że czasami miewam silne napady lęku i to z całkiem błahych powodów. Czy któraś z Was też ma taki problem? Boję się, że to może zaszkodzić dzidziusiowi i w zasadzie tylko to ciągle powstrzymuje mnie przed decyzją, że to właściwy moment. Proszę o pomoc.
Witaj i rozgosc się. Ja tak kiedyś miałam nadal mam ale już w bardzo małym stopniu. U mnie to był lek jak zostawalam sama w domu. Od śmierci dziadka odkąd miałam 11 lat. Teraz mam 33 lata i 7 letniego syna. Już nie mam aż takich leków ale jak m wyjeżdża to śpię z zapalonym światłami. To mi pomaga. Jakoś zawsze sama sobie z tym radziłam. Może dzidziuś sprawi że Twoje leki znikną.Cześć dziewczyny, postanowiłam do Was dołączyć bo pomyślałam, że w grupie raźniej chcemy rozpocząć z mężem starania o dziecko, badania ok, nie ma żadnych przeciwwskazań. Niepokoi mnie jednak fakt, że czasami miewam silne napady lęku i to z całkiem błahych powodów. Czy któraś z Was też ma taki problem? Boję się, że to może zaszkodzić dzidziusiowi i w zasadzie tylko to ciągle powstrzymuje mnie przed decyzją, że to właściwy moment. Proszę o pomoc.
Dziękuję za miłe przyjęcie. Tak właśnie myślę, że może to, że będę miała dla kogo być silna sprawi, że te wszystkie złe rzeczy miną. Podobno ciąża uskrzydla i dodaje energiiWitaj i rozgosc się. Ja tak kiedyś miałam nadal mam ale już w bardzo małym stopniu. U mnie to był lek jak zostawalam sama w domu. Od śmierci dziadka odkąd miałam 11 lat. Teraz mam 33 lata i 7 letniego syna. Już nie mam aż takich leków ale jak m wyjeżdża to śpię z zapalonym światłami. To mi pomaga. Jakoś zawsze sama sobie z tym radziłam. Może dzidziuś sprawi że Twoje leki znikną.
Zgadza się [emoji4]więc do dzieła [emoji7][emoji123]Dziękuję za miłe przyjęcie. Tak właśnie myślę, że może to, że będę miała dla kogo być silna sprawi, że te wszystkie złe rzeczy miną. Podobno ciąża uskrzydla i dodaje energii
reklama
Mayred91
Fanka BB :)
Rano powtoreczka.No i dupa blada z tego cyklu... M nie dał rady [emoji849] trochę się wkurzyłam.
mi moj gin mowił ze fikołki z rana najlepsze bo organizm wypoczety po nocy