reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Może miałaś dopiero zagnieżdżane i stąd to plamienia test wyjdzie pozytywny za kilka dni. Z tego co pisałaś masz krótkie cykle. Przed synem też miałaś takie krótkie cykle?
Może ale kurcze masakra [emoji24] na pewno przylezie franca
Wczoraj mi wyszedł jasno różowy śluz i miałam tak raz teraz cisza. Brzuch mnie boli jak na @. Czytałam gdzieś że Zagnieżdżanie jest między owu a @ to u mnie by było teraz przed samym @?

Witajcie. Chciałabym dołączyć;) mam 31 lat i 3,5 letniego synka. Chciałabym mieć kolejne dziecko. Mąż naciska trochę żeby się starać ale ja się boje bo pierwsza ciąża choć wyczekany była straszna. Dodatkowo choruje na wrzodziejące zapalenie jelita grubego, niedoczynność tarczycy, Hashimoto i tężyczkę. Cykle mam nieregularne mimo leków i unormowanego TSH. Przygarniecie mnie?;)

Wczoraj mi wyszedł jasno różowy śluz i miałam tak raz teraz cisza. Brzuch mnie boli jak na @. Czytałam gdzieś że Zagnieżdżanie jest między owu a @ to u mnie by było teraz przed samym @?
Może jednak owulacj się przesunela i zagnieżdżanie masz teraz [emoji4] trzymam kciuk daj znać

Jak się człowiek tak obserwuje to więcej rzeczy się czuje. Kilka dni po możliwej owulacji bolą piersi , czasem sutek zaszczypie , śluz mleczny , i raz jajnik raz cały brzuch czuć. A jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło ..jak tu nie zwariować..wmawiamy sobie te "inne" niż do tej pory odczucia czy o co chodzi..

Szybko i naturalnie ;)
@enej witaj :) przyznam, że i ja się trochę boję samej ciąży, poprzednio przez większość czułam się jak na kacu gigancie...no a u Ciebie dodatkowo jeszcze przewlekłe choroby. Mi się w ciąży wyciszyła astma całkowicie, za to zastrzylo się atopowe i pojawiła niedoczynność tarczycy.
Myslalam ze od razu [emoji1787], ja tez rozmyslam krotkie okresy miedzy ciazami... tylko jakos tej pierwszej jeszcze nie widac [emoji1787] pierwsza byla naturalna czy z wspomagaczami?

Ja z kolei czytałam, że plamienie implantacjne może być równo w terminie @ dlatego często mylone jest z @. :) oby nie przyszła francai dalej trzymam kciuki!

Ja z kolei czytałam, że plamienie implantacjne może być równo w terminie @ dlatego często mylone jest z @. :) oby nie przyszła francai dalej trzymam kciuki!
A do tego w ciąży mogą być plamienia w terminie okresu (a przynajmniej przez pierwszy miesiąc, dwa), potwierdzam na własnym przypadku :) trzymam i ja kciuki, żeby się nie rozkręciło

reklama
Szybko i naturalnie ;)
@enej witaj :) przyznam, że i ja się trochę boję samej ciąży, poprzednio przez większość czułam się jak na kacu gigancie...no a u Ciebie dodatkowo jeszcze przewlekłe choroby. Mi się w ciąży wyciszyła astma całkowicie, za to zastrzylo się atopowe i pojawiła niedoczynność tarczycy.
Powiedz mi jak bralas leki na astme w ciazy ? Ja od dzis mam leki na alergie... nie wiem czy sa calkiem ok bo lekarz stwierdzil ze ciaza to nie choroba i przepisal mi tabletki

Do góry