reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny wiem ze temp nie mierzy się po południu no ale przed chwila to zrobiłam i 37.7 wyszło a rana byłam załamana bo było 36.6 (tyle że po nieprzespanej nocy). Możliwy jestylko taki zozstrzal? Dokładne pomiary i analizy zacznę od nowego cyklu, wiec poki co jestem zielona. @ spóźnia się 2 dni, piersi bolą jak przed miesiączką, na test, zwłaszcza o tej porze, nie mam odwagi.
Temp popołudniu jest najwyzsza. Moja też w tym cyklu była 37.7(robiona z ciekawości).
Najlepiej robić z rana zanim wstanie sie z łóżka. I nie patrzeć na innych pomiary tylko obserwować u siebie czy są skoki itp. Bo różnią się jak wszystko u każdej z Nas.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] u mnie może jutro u gina wszystko się wyjaśni, przynajmniej mam taką nadzieję. U mnie dzis 41dc i już tydzień sie @ spoznia.

reklama
Temp popołudniu jest najwyzsza. Moja też w tym cyklu była 37.7(robiona z ciekawości).
Najlepiej robić z rana zanim wstanie sie z łóżka. I nie patrzeć na innych pomiary tylko obserwować u siebie czy są skoki itp. Bo różnią się jak wszystko u każdej z Nas.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] u mnie może jutro u gina wszystko się wyjaśni, przynajmniej mam taką nadzieję. U mnie dzis 41dc i już tydzień sie @ spoznia.
Również trzymam kciuki!!

Cześć dziewczyny. Nie jest dobrze.. wróciłam właśnie od lekarza. Pierwsze USG w 4t3d było widać pęcherzyki, dzisiejsze badanie 5t2d nagle już nic nie widział.. jutro mam zrobić bhcg i lekarz podejmie decyzję czy odstawiamy leki...

Cześć dziewczyny. Nie jest dobrze.. wróciłam właśnie od lekarza. Pierwsze USG w 4t3d było widać pęcherzyki, dzisiejsze badanie 5t2d nagle już nic nie widział.. jutro mam zrobić bhcg i lekarz podejmie decyzję czy odstawiamy leki...
Mialam to samo i to byla biochemiczna... Ale nie przesadzaj, trzymam kciuki! Zrob bete koniecznie.
Dla pocieszenia u mnie w 5+2 tez nic nie bylo widac. Dopiero w 6+0 sie dopatrzyli ;) (w obecnej zdrowej ciazy).

Trzymam kciuki kochana żeby było dobrze.
U mnie nadal brak @ jakieś takie dziwne plamienia mam od czasu do czasu blado różowe nitki że sluzem. Niech już przylezie @ bo mnie wnerwia to.

Trzymam kciuki kochana żeby było dobrze.
U mnie nadal brak @ jakieś takie dziwne plamienia mam od czasu do czasu blado różowe nitki że sluzem. Niech już przylezie @ bo mnie wnerwia to.
Ja dziś takie plamienia miałam jednorazowo ale musiałam się przyjrzeć zeby te nitki zobaczyc .

Ja dziś takie plamienia miałam jednorazowo ale musiałam się przyjrzeć zeby te nitki zobaczyc .
A ja takie plamienia miałam ok 5 dni temu, tzn. takie bardzo jasno brązowe. Myślicie, że jeśli byłaby to niedomoga lutealna to pojawiłyby się raz na kilka dni przed @ czy raczej byłyby już codziennie do wystąpienia @. Zastanawiam się jaki problem to może być...

reklama
Do góry