reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
ja mam na jutro termin, ale jak jutro nie dostanę to poczekam pewnie z dzień, dwa jeszcze. Brzuch boli mnie jak na @ ale nie mam plamienie brązowego, które mam co miesiąc dzień przed, bolą mnie też plecy dole
Pisz jutro czy dostałas.Bolace plecy tez mam przed okresem ale u ciebie nie ma plamienia moze to dobry znak

narazie brak @ i brak plamien... niedobrze mi znowu z rana. Wiecie co? Z jednej strony fajnie, a z drugiej to 3 dziecko i chcieliśmy mieć 3 ale za jakiś czas, ale może tak miało być jak cos

@madziolina_p Współczuje straty :* Wiem, że się zdarza, ale wolałabym abym nie miała takich doświadczeń. Ja teraz robię wszystko aby sytuacja się nie powtórzyła. Przyczynę znalazłam w immunologi. Ale do specjalisty dopiero za miesiąc idę.

Hej dziewczyny można dołączyć ? Chcemy z mężem drugiego dzidziusia zaczynamy od ok. 20 marca starania czekam własnie na @

narazie brak @ i brak plamien... niedobrze mi znowu z rana. Wiecie co? Z jednej strony fajnie, a z drugiej to 3 dziecko i chcieliśmy mieć 3 ale za jakiś czas, ale może tak miało być jak cos
Ja bym sie cieszyła [emoji4]robiłaś już test na potwierdzenie??
Hej dziewczyny można dołączyć ? Chcemy z mężem drugiego dzidziusia zaczynamy od ok. 20 marca starania czekam własnie na @
Pewnie witaj ;) Ja juz starania zaczelam 17-18 marca powinnam dostać miesiaczke mam nadzieję że teraz sie uda to moj 2 cykl staran

reklama
Do góry