reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
hej, mogę dołączyć? gratulacje dziewczynom którym się udało! my mamy 2 dzieci, ale chcemy 3, myślałam że trochę później bo mam.spoko prace i 2.5 latke i 5 latka, ale nie wiem czy się nie zdarzyło. W tym cyklu jechaliśmy się 3 dni przed owulka. Jutro mam termin @, zawsze dzień przed mam brazowe plamienie, dziś nie mam, brzuch boli jak na @, dziś i kilka dni temu miałam takie jakby ukluvie jakby pradem. Od dziś rana mi niedobrze. Myślicie że to może być to?

Hej dziewczyny z checia dołacze do tego wątku. Staram sie z partnerem o dziecko pierwsza ciaza obumarła to bylo w 2018. Teraz Nowy Rok i sprobujemy znowu. W poprzednim cylku nie wyszło, w tym zobaczymy jestem właśnie w po owulacji. I mam do Was pytanie. Czy wy tez odczuwacie owulacje.. kucie jajnika, ból pleców? Te bole zwiastuja owulacje ktora nastapi czy juz uwolnione jajeczko ? [emoji848]

Hej dziewczyny z checia dołacze do tego wątku. Staram sie z partnerem o dziecko pierwsza ciaza obumarła to bylo w 2018. Teraz Nowy Rok i sprobujemy znowu. W poprzednim cylku nie wyszło, w tym zobaczymy jestem właśnie w po owulacji. I mam do Was pytanie. Czy wy tez odczuwacie owulacje.. kucie jajnika, ból pleców? Te bole zwiastuja owulacje ktora nastapi czy juz uwolnione jajeczko ? [emoji848]
ja często tak i śluz mam

Hej ! Ja zawsze odczuwam bóle jajników, które zwiastują owulacje. Pojawiają się też bóle pleców :) Ale nie wiem dokładnie co "Zwiastują" te symptomy.
My z mężem 2 lata staraliśmy się o pierwszą ciąże. Niestety 2 miesiące temu miałam łyżeczkowanie bo ciąża obumarła w 10tc. ALe się nie poddaje, więc życzę wytrwałości ! :)

Hej ! Ja zawsze odczuwam bóle jajników, które zwiastują owulacje. Pojawiają się też bóle pleców :) Ale nie wiem dokładnie co "Zwiastują" te symptomy.
My z mężem 2 lata staraliśmy się o pierwszą ciąże. Niestety 2 miesiące temu miałam łyżeczkowanie bo ciąża obumarła w 10tc. ALe się nie poddaje, więc życzę wytrwałości ! :)
mi też jedna tzn druga ciąża obumarla. W 7tc byłam u gina i super serducho bilo, a w 12tc jeszcze spotkalam po drodze mame i dziadka, więc poszłam z mama, dziadkiem, mężem i małym synkiem, wiecie jak nie wiedziałam jak im powiedzieć że dziecka nie ma, potem lyzeczkowanie w szpitalu.. ale tak się zdarza

reklama
Do góry