reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
hej, mogę dołączyć? gratulacje dziewczynom którym się udało! my mamy 2 dzieci, ale chcemy 3, myślałam że trochę później bo mam.spoko prace i 2.5 latke i 5 latka, ale nie wiem czy się nie zdarzyło. W tym cyklu jechaliśmy się 3 dni przed owulka. Jutro mam termin @, zawsze dzień przed mam brazowe plamienie, dziś nie mam, brzuch boli jak na @, dziś i kilka dni temu miałam takie jakby ukluvie jakby pradem. Od dziś rana mi niedobrze. Myślicie że to może być to?

Hej dziewczyny z checia dołacze do tego wątku. Staram sie z partnerem o dziecko pierwsza ciaza obumarła to bylo w 2018. Teraz Nowy Rok i sprobujemy znowu. W poprzednim cylku nie wyszło, w tym zobaczymy jestem właśnie w po owulacji. I mam do Was pytanie. Czy wy tez odczuwacie owulacje.. kucie jajnika, ból pleców? Te bole zwiastuja owulacje ktora nastapi czy juz uwolnione jajeczko ? [emoji848]

Hej dziewczyny z checia dołacze do tego wątku. Staram sie z partnerem o dziecko pierwsza ciaza obumarła to bylo w 2018. Teraz Nowy Rok i sprobujemy znowu. W poprzednim cylku nie wyszło, w tym zobaczymy jestem właśnie w po owulacji. I mam do Was pytanie. Czy wy tez odczuwacie owulacje.. kucie jajnika, ból pleców? Te bole zwiastuja owulacje ktora nastapi czy juz uwolnione jajeczko ? [emoji848]
ja często tak i śluz mam

Hej ! Ja zawsze odczuwam bóle jajników, które zwiastują owulacje. Pojawiają się też bóle pleców :) Ale nie wiem dokładnie co "Zwiastują" te symptomy.
My z mężem 2 lata staraliśmy się o pierwszą ciąże. Niestety 2 miesiące temu miałam łyżeczkowanie bo ciąża obumarła w 10tc. ALe się nie poddaje, więc życzę wytrwałości ! :)

Hej ! Ja zawsze odczuwam bóle jajników, które zwiastują owulacje. Pojawiają się też bóle pleców :) Ale nie wiem dokładnie co "Zwiastują" te symptomy.
My z mężem 2 lata staraliśmy się o pierwszą ciąże. Niestety 2 miesiące temu miałam łyżeczkowanie bo ciąża obumarła w 10tc. ALe się nie poddaje, więc życzę wytrwałości ! :)
mi też jedna tzn druga ciąża obumarla. W 7tc byłam u gina i super serducho bilo, a w 12tc jeszcze spotkalam po drodze mame i dziadka, więc poszłam z mama, dziadkiem, mężem i małym synkiem, wiecie jak nie wiedziałam jak im powiedzieć że dziecka nie ma, potem lyzeczkowanie w szpitalu.. ale tak się zdarza

reklama
Do góry