reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny y podczytuje was trochę mam pytanie jestem 9 dni przed @ jestem. Dosyć niecierpliwa i zrobiłam wczoraj test i dziś dziś już po 3-4 min widzę leciutko cień pewnie. Na. Zdj go. Nie widać
Z dziś są dwa pierwsze. Wczoraj jak go zrobiłam była jedna kreska dużo później spojrzałam. Na ten test i ukazało mi. Cię coś takiego myślicie że jest szansa że za te 9 dni będą dwie??

Załączniki

• IMG_20190208_103329.jpg
    IMG_20190208_103329.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 133
  • IMG_20190208_103302.jpg
    IMG_20190208_103302.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 140
  • 15496186603264434121310964464024.jpg
    15496186603264434121310964464024.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 127
reklama
Hej dziewczyny y podczytuje was trochę mam pytanie jestem 9 dni przed @ jestem. Dosyć niecierpliwa i zrobiłam wczoraj test i dziś dziś już po 3-4 min widzę leciutko cień pewnie. Na. Zdj go. Nie widać
Z dziś są dwa pierwsze. Wczoraj jak go zrobiłam była jedna kreska dużo później spojrzałam. Na ten test i ukazało mi. Cię coś takiego myślicie że jest szansa że za te 9 dni będą dwie??

Hejka. Czyli ten ostatni to z wczoraj? Bardzo Ci zycze fasolki, ale 9 dni przed okresem to duzo za wczesnie na testowanie, a wynik jest ważny tylko w okresie podanym przez producenta. Cokolwiek „objawia się” dzien czy nawet 10 minut po wykonaniu testu jest nieistotne. Ale doskonale Ci rozumiem, mi zostało 12 dni do okresu i testowania i tez już przebieram nóżkami chociaż dużych szans nie ma, chyba ze mi się owulacja przesunęła. Przy ostatniej ciazy test robiłam dwa dni przed okresem i były już dwie kreski niebudzące wątpliwości. Może poczekaj jeszcze chociaż tydzien i zrób znowu? Wiem ze łatwo mówić, póki co dbaj o siebie[emoji10]

Hejka. Czyli ten ostatni to z wczoraj? Bardzo Ci zycze fasolki, ale 9 dni przed okresem to duzo za wczesnie na testowanie, a wynik jest ważny tylko w okresie podanym przez producenta. Cokolwiek „objawia się” dzien czy nawet 10 minut po wykonaniu testu jest nieistotne. Ale doskonale Ci rozumiem, mi zostało 12 dni do okresu i testowania i tez już przebieram nóżkami chociaż dużych szans nie ma, chyba ze mi się owulacja przesunęła. Przy ostatniej ciazy test robiłam dwa dni przed okresem i były już dwie kreski niebudzące wątpliwości. Może poczekaj jeszcze chociaż tydzien i zrób znowu? Wiem ze łatwo mówić, póki co dbaj o siebie[emoji10]
Ten ostatni z wczoraj. tyle słyszałam. Ze tez potrafi taki test być prawda ale staram Się nie nastawić dziś po tych 3 min pokazał się cień mozno wierzę że się uda a jak nie to dalej trzeba próbować

Hej
Dołączę do Was dziewczyny, bo nikt mnie na pewno nie zrozumie tak jak Wy :)

Mam 33 lata, dzieci póki co brak :D ale marzenia i plany przybierają na sile.
Właściwie to mam wrażenie, że mam bzika na tym punkcie.
Staramy się od grudnia 2017 (ale chyba starania to zbyt duże słowa, bo nie chcemy nic na siłę robić, więc nie szalejemy za mocno). Dodam że od listopada 2017 przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i mam wrażenie, że mój organizm dopiero po pół roku zaczął się jakoś stabilizować, a właściwie rozregulowywać, bo przed tabletkami nie miałam regularnych miesiączek i właśnie dopiero od pół roku zaczęło się coś zmieniać (wcześniej było dokładnie w punkt - co do godziny nawet).
Ginekolog póki co nie stwierdził przeciwwskazań, dlatego też na razie nie wspomagamy się niczym (mój partner ma już dziecko, także raczej nie powinno być problemu). Biorę zatem tylko kwas foliowy i ostatnio sfolgowałam z testami ciążowymi, bo niestety, ale każdy wie ile nerwów potrafią napsuć.
W tym miesiącu odczuwam kłucie jajników z naciskiem na prawy (nigdy wcześniej nie miałam takiego bólu), od tygodnia mam zgagę i ból podbrzusza (dość mocny). Oczywiście zrobiłam test, ale tylko dla swojej pewności bo na 100% było to za szybko, więc oczywiste, że nie pokazał nic :D

Mam nadzieję, że wreszcie okaże się, że wyskoczą te dwie kreski, ale do @ jeszcze 11 dni a ja już dostaję szału :)
no i tak krótko podzieliłam się swoją historią <3 życzę Wam wszystkim powodzenia w staraniach i trzymam kciuki, za siebie też <3

Ja wlasnie dzis bylam na monitoringu 15dc pecherzykow juz nie bylo tzn pekly i sladu brak po clo lekarka bardzo zadowolona. Teraz kwestia czasu czy wstrzelilismy sie w te dni, bo mielismy 1 dzien przerwy i mam cos zle nadzieje ze to mogla byc akurat owulacja. Kochalismy sie od 10dc-14dc poza tym 13dc... do miesiaczki powiedziala mi lekarka 2 tyg ale po 1 marca moge testowac end 8mm w 15dc to malo? I co polecacie na sluz? Wiesiolek slyszalam ale puki co nie wiem nic wiecej... trzymam za pozostale testerki kciuki buziaki

Cześć dziewczyny. Wczoraj nie dostałam @, dzisiaj pełna nadziei postanowiłam zrobić pierwszy test. Jest bladziocha, za kilka dni znowu będę robiła test. Jeeest już duża nadzieja <333

Załączniki

• krecha.jpg
    krecha.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry