reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

IMG_20190109_102955.jpg
nie wiem czy zauważycie ale na żywo widać słabo różowa kreskę. Ale mnie to zdziwiło że po bielach odrazu jak się tło wyklarowała ukazała się kreseczka.

reklama
Wiecie co dziewczyny dziwna sprawa ze mną jak wcześniej miałam pms nie do wytrzymania nawet 10 dni przed @ tak teraz jak mamy przerwę nie mam prawie żadnych objawów, a jutro @ ma przyjść gdzie zawsze ale to zawsze minimum 3 dni i wiecej przed już miałam bol brzucha i byłam nie do wytrzymania. Jedynie co mam to ból pleców ale to też nie wiem czy nie od nerki i wczoraj bol głowy ale też obyło się bez tabletki. [emoji2957][emoji2957]
Poznaj siebie i bądź mądra ha ha [emoji28][emoji28][emoji28][emoji2962][emoji2962][emoji2962].

Hej to ten sam problem co i mnie !
Witamy i trzymamy kciukasy za 2 kreseczki !
Badań robiłam mnóstwo, mąż też się badał. Tarczyca w porządku, trochę podwyższone atpo. Tarczyca na usg w porządku. Usg narządu rodnego dobrze. Sprawdzałam przeciwciała przeciwłożyskowe, przeciwplemnikowe, przeciwjajnikowe - wszystko w porządku. Konfliktu serologicznego z mężem nie mamy. Nasze kariotypy w porządku. Przeleczyliśmy nie dawno infekcję. Badanie kontrolne nasienia męża wyszło prawidłowo. Ogólne badanie w kierunku pierwiastków, takich jak wapń, sód, żelazo, potas, ferrytyna, itd. wyszło prawidłowo. Jajniki prawidłowych rozmiarów, brak tyłozgięcia macicy. Cytologia w marcu była prawidłowa.
Prolaktyna w pierwszym badaniu prawidłowa. Po obciążeniu za wysoka. Biorę pół tabletki bromergonu na noc. Glukoza w porządku. Insulina trochę za wysoka. Biorę glucophage 1500 po kolacji. Witamina d3 prawidłowy poziom po suplementacji. Biorę d3 2000 j.m. Homicysteina prawidłowa. Biorę prenatal uno. Testosteron był za wysoki, ale unormowałam i aktualnie jest w normie. Za wysoki 17 ohprogesteron w pierwszej fazie cyklu. Biorę dexametazon 0,5 mg aktualnie na noc. Biorę też rano spironol pół tabletki, żeby trochę wyhamować androgeny. Niedługo powtarzam badania. Zespół antyfosfolipidowy w porządku. Cholesterol w porządku, miałam usg jamy brzusznej i węzłów chłonnych - w porządku. I wiele wiele innych badań.

Wczoraj wam pisałam że była biel na teście aż raziło. Dziś pokazała mi się bardzo słaba kreseczka. Ale ja nie wierzę w żadne cienie :( zobaczę jutro może jakiś felerny test mi się trafił
Agatka leć na betę, nie testuj dalej albo zrób test dla samej świadomości że kreseczka nadal jest ale tak śmigaj na betę tam bardzie czarno na białym kochanie,. 3mam z caaaaaaałych sił kciuki [emoji8]

reklama
Widac bez problemu :) ja bym drugi juz machnela dawno :p ja w dzien kiedy wyszla mi blada zrobiłam jeszcze jeden :) na oby dwoch byly bladziochy :)
Ja to biorę z dystansem. Bo kiedyś miałam cyrki z testami . Poczekam do jutra i zrobię rano. Teraz do pracy się zbieram , chociaż myśleć nie będę o teście i szybciej czas zleci. Może wieczorem skusze się na powtórkę i zrobię zobaczę jeszcze :)

Do góry