reklama
adzik
Fanka BB :)
Hej to ten sam problem co i mnie !Cześć. Chciałabym się dołączyć. W kwietniu poroniłam ciążę. Poronienie zatrzymane, na usg serce nie biło, brak przepływów. Zaszłam od razu, a teraz problemy są. Pozdrawiam i miłego dnia.
Witamy i trzymamy kciukasy za 2 kreseczki !
adzik
Jestem bardzo dobrej myśli co do Twojego cieniaZobacz załącznik 931757nie wiem czy zauważycie ale na żywo widać słabo różowa kreskę. Ale mnie to zdziwiło że po bielach odrazu jak się tło wyklarowała ukazała się kreseczka.
Agu1531
Jest cień jest nadzieja czekamy na powtórkę z mocniejszą kreską [emoji4]Zobacz załącznik 931757nie wiem czy zauważycie ale na żywo widać słabo różowa kreskę. Ale mnie to zdziwiło że po bielach odrazu jak się tło wyklarowała ukazała się kreseczka.
Agu1531
Wiecie co dziewczyny dziwna sprawa ze mną jak wcześniej miałam pms nie do wytrzymania nawet 10 dni przed @ tak teraz jak mamy przerwę nie mam prawie żadnych objawów, a jutro @ ma przyjść gdzie zawsze ale to zawsze minimum 3 dni i wiecej przed już miałam bol brzucha i byłam nie do wytrzymania. Jedynie co mam to ból pleców ale to też nie wiem czy nie od nerki i wczoraj bol głowy ale też obyło się bez tabletki. [emoji2957][emoji2957]
Poznaj siebie i bądź mądra ha ha [emoji28][emoji28][emoji28][emoji2962][emoji2962][emoji2962].
Poznaj siebie i bądź mądra ha ha [emoji28][emoji28][emoji28][emoji2962][emoji2962][emoji2962].
1
183785
Gość
Badań robiłam mnóstwo, mąż też się badał. Tarczyca w porządku, trochę podwyższone atpo. Tarczyca na usg w porządku. Usg narządu rodnego dobrze. Sprawdzałam przeciwciała przeciwłożyskowe, przeciwplemnikowe, przeciwjajnikowe - wszystko w porządku. Konfliktu serologicznego z mężem nie mamy. Nasze kariotypy w porządku. Przeleczyliśmy nie dawno infekcję. Badanie kontrolne nasienia męża wyszło prawidłowo. Ogólne badanie w kierunku pierwiastków, takich jak wapń, sód, żelazo, potas, ferrytyna, itd. wyszło prawidłowo. Jajniki prawidłowych rozmiarów, brak tyłozgięcia macicy. Cytologia w marcu była prawidłowa.Hej to ten sam problem co i mnie !
Witamy i trzymamy kciukasy za 2 kreseczki !
Prolaktyna w pierwszym badaniu prawidłowa. Po obciążeniu za wysoka. Biorę pół tabletki bromergonu na noc. Glukoza w porządku. Insulina trochę za wysoka. Biorę glucophage 1500 po kolacji. Witamina d3 prawidłowy poziom po suplementacji. Biorę d3 2000 j.m. Homicysteina prawidłowa. Biorę prenatal uno. Testosteron był za wysoki, ale unormowałam i aktualnie jest w normie. Za wysoki 17 ohprogesteron w pierwszej fazie cyklu. Biorę dexametazon 0,5 mg aktualnie na noc. Biorę też rano spironol pół tabletki, żeby trochę wyhamować androgeny. Niedługo powtarzam badania. Zespół antyfosfolipidowy w porządku. Cholesterol w porządku, miałam usg jamy brzusznej i węzłów chłonnych - w porządku. I wiele wiele innych badań.
Widac bez problemu ja bym drugi juz machnela dawno ja w dzien kiedy wyszla mi blada zrobiłam jeszcze jeden na oby dwoch byly bladziochyZobacz załącznik 931757nie wiem czy zauważycie ale na żywo widać słabo różowa kreskę. Ale mnie to zdziwiło że po bielach odrazu jak się tło wyklarowała ukazała się kreseczka.
Ann89
Agatka leć na betę, nie testuj dalej albo zrób test dla samej świadomości że kreseczka nadal jest ale tak śmigaj na betę tam bardzie czarno na białym kochanie,. 3mam z caaaaaaałych sił kciuki [emoji8]Wczoraj wam pisałam że była biel na teście aż raziło. Dziś pokazała mi się bardzo słaba kreseczka. Ale ja nie wierzę w żadne cienie zobaczę jutro może jakiś felerny test mi się trafił
@Aghata 88 a bete.ogarniesz dzisiaj?
reklama
Ja to biorę z dystansem. Bo kiedyś miałam cyrki z testami . Poczekam do jutra i zrobię rano. Teraz do pracy się zbieram , chociaż myśleć nie będę o teście i szybciej czas zleci. Może wieczorem skusze się na powtórkę i zrobię zobaczę jeszczeWidac bez problemu ja bym drugi juz machnela dawno ja w dzien kiedy wyszla mi blada zrobiłam jeszcze jeden na oby dwoch byly bladziochy