reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie nie ma złudzeń [emoji25][emoji25] temperatura dzisiaj rano spadła o 0.2. Test negatywny. Nie mam już siły.... Idę tydzień popłakać. Potem jadę na narty i może do Was wrócę. Ale nie wiem.... Już brak nadziei.... Może faktycznie mój czas wygasł i powinnam się skupić na robakach, które mam....
Wam Wszystkim mocno dopinguje. Będę trzymać za Was Wszystkie i za każdą z osobna kciuki ! Czasem Was podejrze, żeby zobaczyć jak rozkwitacie....
Teraz muszę przejść dół :(
Buziaki.
Kochana trzymaj się cieplutko i wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie ale może faktycznie potrzebujesz przerwy od tego oczekiwania, starania się i wsłuchiwania się w siebie. Mam nadzieję że na wyjeździe uda Ci się trochę zdystansować i wrócisz do nas z nową energią albo już z......
Buziaki kochana
Czekamy tu na Ciebie !!!!

Skoro masz tak dużo to też bym zrobila, ba ja przecież w 10dpo i to w poludnie zobaczyłam swoje kreski :D
Nikt nie wie o ciąży. Usg mam 18.01 do tego czasu ukrywam to jak moge, chociaż z racji mieszkania na poludniu i ogromnej ilości śniegu juz nie umiem znajdywac wymowek dlaczego nie jade na stok na snowboard [emoji14]
Pojezdzilabym na desce ale sie boje ze cos sie stanie, wole nie ryzykować.
Czuje sie dobrze, piersi kluja czasem i cos czasem minimalnie zakluje w brzuchu ale bez szału, sluzu mega duzo. Mdłości nie ma na razie. Wiec właściwie moglabym zapomnieć ze jestem w ciąży :) chociaż mam takie wzdecia ze wygladam jakbym byla w 5tym mcu :p
Jak ja bym chciała się kiedyś nauczyc jazdy na desce albo na nartach[emoji7]

Ja mam dzis dobre przeczucia co do tego cyklu. Ale okarze sie 15. Oztatnia @ przyszla dwa dni wczesniej. Zobaczymy. Umówiłam sie na 21 do gina. Bo jeszcze od zeszlego roku od marca nie byłam[emoji33]. Taka warjatka....
Zastanawia mnie tylko moja owu.... Niby z pasków wychodzi że była 29 grudnia z kaledarzyka że 1 a z fli że 3 stycznia.... I komu wierzyć. Sama mam przeczucie ze miedzy 29 a 1. No cóż czekamy do 15 stycznia i testujemy.

Skoro masz tak dużo to też bym zrobila, ba ja przecież w 10dpo i to w poludnie zobaczyłam swoje kreski :D
Nikt nie wie o ciąży. Usg mam 18.01 do tego czasu ukrywam to jak moge, chociaż z racji mieszkania na poludniu i ogromnej ilości śniegu juz nie umiem znajdywac wymowek dlaczego nie jade na stok na snowboard :p
Pojezdzilabym na desce ale sie boje ze cos sie stanie, wole nie ryzykować.
Czuje sie dobrze, piersi kluja czasem i cos czasem minimalnie zakluje w brzuchu ale bez szału, sluzu mega duzo. Mdłości nie ma na razie. Wiec właściwie moglabym zapomnieć ze jestem w ciąży :) chociaż mam takie wzdecia ze wygladam jakbym byla w 5tym mcu :p

No już tuż tuż do bicia serduszka :) i zobaczenia małego bąbelka [emoji7]
Właśnie co do sportu w ciąży, szkoda ze praktycznie wszystko zakazane. Ja skorzystałam zaraz po Sylwestrze i pojezdzilam na nartach, jak będzie ciąża to i nie będę mogła nurkować w lutym, ale trudno się mówi, czego się dla dzieci nie robi. Siłownia mi pozostanie o ile nie będzie przeciwwskazań, albo basen ostatecznie i wcale nie mam zamiaru z rezygnować z aktywności fizycznej. Tym bardziej w ciąży gdzie ruch to podstawa- chyba ze ciąża wysokiego ryzyka [emoji51]

Ja mam dzis dobre przeczucia co do tego cyklu. Ale okarze sie 15. Oztatnia @ przyszla dwa dni wczesniej. Zobaczymy. Umówiłam sie na 21 do gina. Bo jeszcze od zeszlego roku od marca nie byłam[emoji33]. Taka warjatka....
Zastanawia mnie tylko moja owu.... Niby z pasków wychodzi że była 29 grudnia z kaledarzyka że 1 a z fli że 3 stycznia.... I komu wierzyć. Sama mam przeczucie ze miedzy 29 a 1. No cóż czekamy do 15 stycznia i testujemy.

No to masz bardzo podobnie jak ja, z tym ze cykle mam co 25-26 dni wiec bardzo szybko, ale owulacja miała mi wypaść własne w te same dni, po zastrzyku była dokładnie 1 stycznia. Trzymam kciuki mocno zaciśnięte żeby się udało, będzie mega dużo wrześniowek w tym roku [emoji13]

Wczoraj wam pisałam że była biel na teście aż raziło. Dziś pokazała mi się bardzo słaba kreseczka. Ale ja nie wierzę w żadne cienie :( zobaczę jutro może jakiś felerny test mi się trafił
Może jednak nie felerny [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] czekamy na rozwój sytuacji [emoji7][emoji7][emoji7]
Cierpliwa jesteś ja w takiej sytuacji już bym w labo była i bete badała [emoji6].

reklama
Do góry