Dziś nie da rady na 14 do pracy idę a drogi są masakra i jeszcze muszę do urzędu skoczyć .@Aghata 88 a bete.ogarniesz dzisiaj?
reklama
Anastka_92
Fanka BB :)
Działamy dalej i się nie zalamujemy kochana!Melduje ze wyszła biel.
Anastka_92
Kochana, może to dobry znak. Trzymam kciuki!!!Wczoraj wam pisałam że była biel na teście aż raziło. Dziś pokazała mi się bardzo słaba kreseczka. Ale ja nie wierzę w żadne cienie zobaczę jutro może jakiś felerny test mi się trafił
Anastka_92
No ja widzę u Ciebie cień kreski drugiej. Zrob jutro, pewnie będzie mocniejszaKochane ale ja już tyle cieni widzialam że nie uwierzę jak nie zobaczę kreski takiej konkretnej ale dzięki za kciuki przydadzą się jutro planowany okres
blackbriar
Hej dziewczyny :-) jestem tu nowa (stara) ;-) 6lat temu urodziłam córcię i na tym forum wspierałyśmy się z innymi mamuśkami. Teraz, z nowym partnerem, staramy się o dzidziusia około 10 mies. z przerwami. Niby już raz to przechodziłam a teraz wariuję ;-) Już bardzo bym chciała maleństwo. W październiku wydawało mi się że może już ale niestety... Teraz znowu się zastanawiam. Objawy - bolesność sutków, mdłości, osłabienie. Od około października PMS mi właśnie robi psikusy i mam mdłości, nigdy wcześniej tak nie miałam przed@ więc teraz częściej się nad tym zastanawiam. Próbuję nie myśleć, zaczekać do niedzieli - wtedy ma przyjść@, ale nie mi to nie wychodzi ;-) częściej mam teraz mdłości, wczoraj pobolewał mnie brzuch (raczej kłucie, ciągnięcie a nie jak na okres) a teraz może nieznacznie częściej biegam do toalety - przy pierwszej ciąży biegałam co pół godziny i to był mój pierwszy objaw oprócz mdłości. Sama już nie wiem czy sobie wkręcam, czy tak jest... Testu robić nie chcę bo przy pierwszej ciąży robiłam test w sobotę i nie wyszło nic, a w środę już miałam silne objawy ciąży, ostatcznie zrobiłam w niedzielę (wtedy już chyba ze 2 dni po terminie spodziewanej @) i były 2 krechy.
Anastka_92
A u mnie dziś 33 dc. @ nie widać, nie słychać nawet nie czuć. Bolą tylko piersi, ale teraz oba...
adzik
Ojej sporo tego.Badań robiłam mnóstwo, mąż też się badał. Tarczyca w porządku, trochę podwyższone atpo. Tarczyca na usg w porządku. Usg narządu rodnego dobrze. Sprawdzałam przeciwciała przeciwłożyskowe, przeciwplemnikowe, przeciwjajnikowe - wszystko w porządku. Konfliktu serologicznego z mężem nie mamy. Nasze kariotypy w porządku. Przeleczyliśmy nie dawno infekcję. Badanie kontrolne nasienia męża wyszło prawidłowo. Ogólne badanie w kierunku pierwiastków, takich jak wapń, sód, żelazo, potas, ferrytyna, itd. wyszło prawidłowo. Jajniki prawidłowych rozmiarów, brak tyłozgięcia macicy. Cytologia w marcu była prawidłowa.
Prolaktyna w pierwszym badaniu prawidłowa. Po obciążeniu za wysoka. Biorę pół tabletki bromergonu na noc. Glukoza w porządku. Insulina trochę za wysoka. Biorę glucophage 1500 po kolacji. Witamina d3 prawidłowy poziom po suplementacji. Biorę d3 2000 j.m. Homicysteina prawidłowa. Biorę prenatal uno. Testosteron był za wysoki, ale unormowałam i aktualnie jest w normie. Za wysoki 17 ohprogesteron w pierwszej fazie cyklu. Biorę dexametazon 0,5 mg aktualnie na noc. Biorę też rano spironol pół tabletki, żeby trochę wyhamować androgeny. Niedługo powtarzam badania. Zespół antyfosfolipidowy w porządku. Cholesterol w porządku, miałam usg jamy brzusznej i węzłów chłonnych - w porządku. I wiele wiele innych badań.
Moja ciąża obumarła w sierpniu zeszłego roku. Aktualnie staramy się 3 cykl, teraz już bez spiny, bez obliczania owulacji, wszystko swoim torem i po prostu robimy swoje. Bez ciągłego wyczekiwania 2 kresek. Próbujemy ostatni cykl jeśli teraz się nie uda zawieszamy starania i chcemy się przebadać. Aktualnie biorę tylko antybiotyk bo wyszła mi Toksoplazmoza.
blackbriar
A u mnie dziś 33 dc. @ nie widać, nie słychać nawet nie czuć. Bolą tylko piersi, ale teraz oba...
Może to być to :-) zrób test - 33dc to już powinno coś wyjść ;-)
reklama
Anastka_92
Poprzedni cykl trwał 52 dni... Bo jestem po odstawieniu antykoncepcji... Ale w tym cyklu czułam owulacje 25-28 grudzień. W. Piątek robię ostateczny tescik, bo tydzień temu wyszła biel..Może to być to :-) zrób test - 33dc to już powinno coś wyjść ;-)