reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Normalnie bym powiedziała że to owulacja jest ciekawe jak test Ci wyjdzie. Ja dwa dni przed testem ciazowym szyjkę miałam tak nisko że myślałam że mi wypadnie :p teraz już tam nie gmeram ale też była nisko jeszcze po teście i twarda. Czytałam że we wczesnej ciazy szyjka jest jeszcze ruchoma i u każdej podnosi się w innym momencie.

wczoraj mi wyszedł negatywny :rofl2:
więc to dziwne

Ja zamierzam mierzyc od kolejnego cyklu. Tylko napiszcie proszę od którego dnia powinnam to zacząć robić. Chciałabym aby już się wyjaśniło. Jeśli nie ma ciąży to niech ten @ już przyjdzie i będę mogła zacząć kolejny cykl :laugh2::biggrin2:

Ja zamierzam mierzyc od kolejnego cyklu. Tylko napiszcie proszę od którego dnia powinnam to zacząć robić. Chciałabym aby już się wyjaśniło. Jeśli nie ma ciąży to niech ten @ już przyjdzie i będę mogła zacząć kolejny cykl :laugh2::biggrin2:

Od pierwszego dnia cyklu :) i zapisuj wszystkie odchylenia typu mało snu, alkohol, częste wstawanie w nocy itp.

z tego co pamiętam to od skończonej miesiączki. mierzyłam jeden miesiąc :rofl:
przed weselem olałam, a po byłam w ciąży... teraz próbuje testami owu sie wbić :D

reklama
Czy długie cykle typu 50 dni zawsze oznaczają brak szansy na ciążę i cykl bezowulacyjne, nawet jeśli czułam ból owulacyjny i był plodny śluz?

Do góry