reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
No właśnie nic nie jadłam :( tylko mam taki metaliczny smak w ustach - ciągle wodę z cytryną piję, bo tylko to względnie mi gasi pragnienie. Ech.... też już bym chciała zobaczyć te dwie kreski. Łapię doła, że może za długo czekaliśmy z tym następnym, że za późno uruchomił się ten instynkt późnomacierzyński, że 5-6 lat temu miałabym większe szansę. Ale wtedy Maks miał 5 lat, rozkręcałam firmę... starsze robaki dawały w kość - w okresie buntu..... i tak człowiek odkładał :( Przepraszam Was mam chyba dzisiaj doła :(
Slonve a ty myslisz ze jak bylo u mnie. Tez sobie w brode pluje ze 7 lat temu nie zaczelam staran. Ze moze juz za pozjo dla mnie... :(

kurcze no jak to :O
po świętach mi wyszło w testach że owu była :O

Dlatego radzę nie sugerować się testami owu tak do końca. Mi wychodziły pozytywne w 19 dniu cyklu i w 29 dniu cyklu (ten sam cykl) i owu była właśnie później, a też się sugerowałam tymi pierwszymi pozytywnymi. I cykl poszedł na straty bo się na nich tylko skupiłam zamiast sexy uprawiać i się nie zastanawiac na tym kiedy. Tobie też radzę po prostu działać!

Dzięki @Sylwcia35 - kurde jakaś rozchwiana jestem, bo przeczytałam Twojego posta i się popłakałam :(. Z pracą faktycznie fatal error, dodatkowy stres nie sprzyja staraniom... ale to już pewne, że cięcia Ciebie obejmą ? :( Trzymam kciuki, żeby nie.....
Ja zapitalam srednio 18h na dobe. Tez wlasna firma. Zero wolnego od x lat. Wczoraj nawet slonczylam po 23. A 4 juz na nogach. No i dzidziusia jeszcze chce :D

Matko ja mam dzisiaj taka depresje to samo‍[emoji3601]Siedze i rycze w pracy, jeszcze mi kolezanka mowi,
Ze nie wiadomo, czy nie beda zwalniac, powiem Wam, ze wsumie tyle ludzi na okolo i nie ma do kogo ust otworzyc, kazdy ma swojejakbym powiedziala o ciazy , ze chce to by mi postukali w leb , ze za stara i mam na wnuki czekac juz itp
Bo my jesteśmy dzis ryczące czterdziestki [emoji23][emoji23][emoji23]

Dlatego radzę nie sugerować się testami owu tak do końca. Mi wychodziły pozytywne w 19 dniu cyklu i w 29 dniu cyklu (ten sam cykl) i owu była właśnie później, a też się sugerowałam tymi pierwszymi pozytywnymi. I cykl poszedł na straty bo się na nich tylko skupiłam zamiast sexy uprawiać i się nie zastanawiac na tym kiedy. Tobie też radzę po prostu działać!

no my działamy:rofl2: a tak na nie nie patrze.
wiekszą ochote ostatnio mam więc sie nie ograniczam 8-)

Slonve a ty myslisz ze jak bylo u mnie. Tez sobie w brode pluje ze 7 lat temu nie zaczelam staran. Ze moze juz za pozjo dla mnie... :(
A co to za czarne scenariusze!!! Zaraz w dupsko nakopie!!! Nie jest zapóźno!! No co za pesymizm opanował forum! Akyszzzz z takimi brzydkimi myślami. Do roboty baby. Mamy misje!!! I sie nie poddamy!!!!

reklama
Do góry