Niutka43
Fanka BB :)
Trzymam kciuki !! Jakby trzeba było jakość pomóc, wici rozpuścić to pisz...Pewne pewne... Nic szukam innej pracy. Zobaczymy co los przyniesie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki !! Jakby trzeba było jakość pomóc, wici rozpuścić to pisz...Pewne pewne... Nic szukam innej pracy. Zobaczymy co los przyniesie..
Myślisz...... a to nie za wcześnie ?
Kochana pisz o wszelkich smutkach poto jestesmy!! Na bycie mamą nigdy nie jest za późno!!! Uszy do góry[emoji178]No właśnie nic nie jadłam tylko mam taki metaliczny smak w ustach - ciągle wodę z cytryną piję, bo tylko to względnie mi gasi pragnienie. Ech.... też już bym chciała zobaczyć te dwie kreski. Łapię doła, że może za długo czekaliśmy z tym następnym, że za późno uruchomił się ten instynkt późnomacierzyński, że 5-6 lat temu miałabym większe szansę. Ale wtedy Maks miał 5 lat, rozkręcałam firmę... starsze robaki dawały w kość - w okresie buntu..... i tak człowiek odkładał Przepraszam Was mam chyba dzisiaj doła
Dziękuję Ci z całego serca ale raczej nie jesteś a stanie mi pomóc. Ja z zupelbie innego regionu. Dziękuję Ci za chęci. Buziaki. :*Trzymam kciuki !! Jakby trzeba było jakość pomóc, wici rozpuścić to pisz...
Hej Dziewczyny mnie o 4 nad ranem obudziły nudności, ale to chyba nerwy bo na nudności z zaciążenia to jeszcze za wcześnie. Potem przysnęłam. Temperatura 36.89.... 26 dc (cykle 28 dniowe). A teraz od godziny znowu te nudności wróciły i ból głowy, ale to chyba od tego ciągłego myślenia, że chciałabym żeby tym razem się udało... i to nakręca stres a u mnie to od razu na żołądek idzie Ech..... no nic, jeszcze dwa dni do testowania. Losie daj mi cierpliwości !!!
A temperatura liczy się tylko ta spoczynkowa zmierzona rano? Po przebudzeniu?ja przed wyjściem do pracy zrobie jeszcze test owu....
niby mokro niby szyjka w górze ale otwarta i jakos tak `ciasno`
wiem wiem, świruje już
ja przed wyjściem do pracy zrobie jeszcze test owu....
niby mokro niby szyjka w górze ale otwarta i jakos tak `ciasno`
wiem wiem, świruje już
A temperatura liczy się tylko ta spoczynkowa zmierzona rano? Po przebudzeniu?