Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siostra ma stwierdzona torbielowatość piersi. Też się strasznie martwiła lekarz ja wysłał na onkologię zrobili badania i teraz jest pod nadzorem lekarza . Nic się nie dzieje nie powiększa się i wszytko jest ok. U niej się tworzą i wchłaniają dlatego musi to kontrolowac. I nic ja nie bolało gin wykrył przy rutynowym badaniu.Co ma wyjsc!!! Nic nie wyjdzie takich guzkow to teraz pelno laski maja, ale trzeba sprawdzic
Ja już bym chciała dostać ten @, to by się dla mnie zaczął kolejny cykl... A teraz to ani @ ani nic.... A w piątek ostatni raz testuje. To będzie 14 dni od owulacji.A co to za czarne scenariusze!!! Zaraz w dupsko nakopie!!! Nie jest zapóźno!! No co za pesymizm opanował forum! Akyszzzz z takimi brzydkimi myślami. Do roboty baby. Mamy misje!!! I sie nie poddamy!!!!
Siostra ma stwierdzona torbielowatość piersi. Też się strasznie martwiła lekarz ja wysłał na onkologię zrobili badania i teraz jest pod nadzorem lekarza . Nic się nie dzieje nie powiększa się i wszytko jest ok. U niej się tworzą i wchłaniają dlatego musi to kontrolowac. I nic ja nie bolało gin wykrył przy rutynowym badaniu.
Gin jej wymacal przy normalnym badaniu piersi później zrobił USG. I skierował ją na dalsze badania. Lekarz dotykając już wie gdzie szukać . Jakby coś było na pewno by to wyczuł. Głowa do góryJa miałam w czerwcu badania u ginekologa i przy okazji zbadał mi piersi ale nie było usg
Ja pierdziele Ty jak cos zasoliszno ryczace 40Slonve a ty myslisz ze jak bylo u mnie. Tez sobie w brode pluje ze 7 lat temu nie zaczelam staran. Ze moze juz za pozjo dla mnie...
Kochana kop Nam w dupe ile wlezie, bo dzisiaj zamiast staraczki to placzkiA co to za czarne scenariusze!!! Zaraz w dupsko nakopie!!! Nie jest zapóźno!! No co za pesymizm opanował forum! Akyszzzz z takimi brzydkimi myślami. Do roboty baby. Mamy misje!!! I sie nie poddamy!!!!
No u mnie też 36.93 to już jest maksJa mam cały czas taką temp i to jest moja wyższa. I dwa dni przed testem mnie naciągało nieźle też. Wystarczylo że wyszłam na zimne, ledwo pawia powstrzymywałam
Powodzenia!!!
To ja dołączę do klubu ryczacych. Mąż w nocy tak chrapal, że musiałam go eksmitowac do salonu... Zrobiłam się bardzo wrażliwa na takie jego nocne chrapy... Czuję się zawieszona w próżni między @ a testem piątkowym. Myslicie, że faktycznie może być różnica i mogą wyjść II? 8 dni po owu a 14 dni po owu?Kochana kop Nam w dupe ile wlezie, bo dzisiaj zamiast staraczki to placzki