reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Możesz je powtórzyć w 3-5 dniu nowego cyklu te hormony jeśli chcesz. Albo daj sobie po prostu jeszcze trochę czasu. I najważniejsze poczekaj ten tydzień :D bo może nie będziesz musiała nic robić :)
Oj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam

Oj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam
Ja to już mam ciuszki u przyjaciółki bo mi zostawia Po swojej córeczce...która w marcu skończy roczek i byłam przy jej porodzie-coś pięknego.z kolei siostra Po synku zostawia też...Tylko tego dzieciątka brak...a ja mimo że człowiek nawet nie jest w ciąży nie raz przeglądam różne firmy wózków odzieży itd dla niemowląt :)..nawet nie raz tak sobie myślę jak by to było po tylu latach być w ciąży jak bym ja przeżywala jak by to było po porodzie, Jak syn by to przyjął jednak ma już 11 lat...dużo myśli nie raz człowiekowi nachodzą do głowy...a tu ciągle sie czeka i liczy na każdy cykl...

reklama
Do góry