reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny co myślicie jest szansa żeby sie udało a może czy wogole owu będzie w terminie jak pokazuje flo biorąc pod uwagę że zawsze miałam cykle Po 31 dni a ostatni 40???czy mogło się przez to wszystko przesunąć bo nie czuję się jak na owu ani też nawet śluzu nie mam płodnego..i tak myślę czy jest sens myśleć wogole i liczyć na ten cykl..co myślicie...Zobacz załącznik 930591
dc

Asiu ja miałam owu w 39 dc i jestem w ciąży :) Jest sens czekać na owu zawsze :) obserwuj organizm poczekaj na śluz płodny, ja mierzyłam temp i mi pomogło.

reklama
dc

Asiu ja miałam owu w 39 dc i jestem w ciąży :) Jest sens czekać na owu zawsze :) obserwuj organizm poczekaj na śluz płodny, ja mierzyłam temp i mi pomogło.
Chciała bym od jutra zacząć mierzyć temperaturę ale nie wiem jak robić ten wykres.poza tym po tamtym długim cyklu nawet przestałam brać folik i akard..jakaś byłam już zmęczona tymi staraniami i ciągłymi porażkami...Ale chyba wracam do siłwgdaagad bardziej się przyłożyć do obserwacji.

reklama
Do góry