reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Przyznać się kto nie wytrzymał i nasikał rano na test ? :D
Ja grzecznie czekam :D dzisiaj 10dpo, temp nadal na swoim poziomie a szyjka dalej niziutko i twarda.

Ja też od rana w biegu niestety. Koniec laby :)

reklama
Przyznać się kto nie wytrzymał i nasikał rano na test ? :D
Ja grzecznie czekam :D dzisiaj 10dpo, temp nadal na swoim poziomie a szyjka dalej niziutko i twarda.

Ja też od rana w biegu niestety. Koniec laby :)
Ja sikalam ale negatyw za to poprzedni lezal na polce hehe i sa II kreski takze nigdy nie wierzcie tym po czasie hehe

Ostatnia edycja:
Witam się już w Nowym Roku!
Wracam do pracy po poronieniu... Kiepska chwila w życiu ehh... Aaaaa! Jakie piękne kreseczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Po cichutku Wam gratuluję! Będzie dobrze [emoji4]Ja mam bóle podczas owulacji, często kończy się tabletką przeciwbólową bo nie jestem w stanie wytrzymać.
Wspolczuje Jivka 3maj sie tam :-*

Ja już też od rana w pracy, niestety rozwinęło mi sie przeziębienie, katar, wielki węzeł chłonny i ogólnie słabo sie czuję.

Ja dopiero do pracy dojeżdżam a raczej się staram bo autobus jak zwykle się spóźnia.
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie dzisiejszej wizyty.
Jestem tak zestresowana, że nawet śniadania nie jadłam a jeszcze inwentaryzacja w pracy i różne inne zawirowania. Wszystko jak na złość

Dziewczynyyyyyy!!!!
Coś mnie tknęło bo wczoraj nie mogłam dopić kawy i zjeść ciastka i mnie mdliło jak wychodziłam z zimnego do ciepłego. Nasikałam na test.. teraz i kurde jest bladzioch!!!!!!! Dzisiaj 10 dpo, 49dc.
Jasny giwnt!

IMG_20190102_094032.jpg

Dziewczynyyyyyy!!!!
Coś mnie tknęło bo wczoraj nie mogłam dopić kawy i zjeść ciastka i mnie mdliło jak wychodziłam z zimnego do ciepłego. Nasikałam na test.. teraz i kurde jest bladzioch!!!!!!! Dzisiaj 10 dpo, 49dc.
Jasny giwnt!
Wow. Super, teraz widzę już wszystkim pozytywny wychodzi :)

reklama
Do góry