reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Jeszcze ja zostalam seniorka wsrod Waslezalam plackiem teraz tak sie pochorowalam , wchodze na forum a tu ciaze super gratuluje dziewczyny jak to jest czy plamienia traktuje sie jako pierwszy dzien miesiaczki?? Czy dopiero od krwawienia ???

Jeszcze ja zostalam seniorka wsrod Waslezalam plackiem teraz tak sie pochorowalam , wchodze na forum a tu ciaze super gratuluje dziewczyny jak to jest czy plamienia traktuje sie jako pierwszy dzien miesiaczki?? Czy dopiero od krwawienia ???
No właśnie też mam z tym problem, bo zawsze mam pierwszego dnia ni to plamienia większe mniejsze, ni to sluź brunatny.... a rozkręca sie w nocy albo kolejnego dnia po tych plamieniach i nie wiem jak liczyc nigdy

No właśnie też mam z tym problem, bo zawsze mam pierwszego dnia ni to plamienia większe mniejsze, ni to sluź brunatny.... a rozkręca sie w nocy albo kolejnego dnia po tych plamieniach i nie wiem jak liczyc nigdy
Ja liczę zawsze od krwawienia. Plamienie zaznaczam też, ale nawet aplikacja dolicza to na poczet starego cyklu.

reklama
Matko jak ja cierpię jak musze tak rano wstawać. Od zawsze to dla mnie taka męka. Ech
U mnie też dzis pobudka 5.50..o zgrozo! Myslalam ze rozwale budzik. A w pracy jak za karę dziś siedzę. Rozleniwiłam sie przez ten urlop świąteczny. Ale musze znow jakos wskoczyć na odpowieni tor..

Do góry