reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Pytanko?
Czy owulacja was tez tak dotkliwe boli ?
Wlasnie dzis po zastrzyku miało pekac 25mm z lewego. Ciagnie mnie cala lewa strona az do nerek i pachwiny.
Czy to dlatego ze duze czy dlatego ze zastrzyk i nienaturalie pęka
Nie miałam nigdy zastrzyku ale mnie owulacja boli. Ciągnie dany jajnik i pół dnia muszę zawsze przeleżeć a czasem ratować się nospa

reklama
Nie miałam nigdy zastrzyku ale mnie owulacja boli. Ciągnie dany jajnik i pół dnia muszę zawsze przeleżeć a czasem ratować się nospa
Ufff wlasnie to samo pomyslalam ze nospe normalnie bym zażyła- ale chce chronic organizm przed zbedną farmakologią.
Zastrzyk powoduje to ze wiesz kiedy nastapi pękniecie 24-36 godzin po. Czyli u mnie wychodzi od 10do24dzis. No i mam.. ale że aż tak :/
Tabsy antykoncepsyjne zamazały mi poznanie swojego organizmu. Dopiero teraz 4 cykl poznaje co i jak. Dziekuje za odp

A ja dzis owu. Wczoraj rano zastrzyk wiec po 24-36h owu. No i mnie pobolewa jajnik od kilku godzin.
Jutro monit czy pękło. A ok 20.01 czy sie udało

Trzymam kciuki
Pytanko?
Wlasnie dzis po zastrzyku miało pekac 25mm z lewego. Ciagnie mnie cala lewa strona az do nerek i pachwiny.
Mnie owu nieraz tak boli cały dół jak w pierwszy dzień @ że po tabsy sięgam a czasami prawie nic nie czuje tylko lekko jajnik kłuje

A ja zauważyłam od jakiś 2 cykli że w trakcie owu mam wczesne objawy ciążowe typu mdłości napady glodu i huśtawki nastroju o_Oo_O .
Tsh będę miała w piątek badane a z resztą to czas do gina się udać tym bardziej że znów jakaś infekcje złapałam i nie wiem czasem czy zapalenia jajników znowu nie mam :hmm: porażka

reklama
Witam się już w Nowym Roku!
Wracam do pracy po poronieniu... Kiepska chwila w życiu ehh...
Dziewczynki?!? Skoczyłam do apteki i chyba mam zwidy?Zobacz załącznik 929542
Aaaaa! Jakie piękne kreseczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Po cichutku Wam gratuluję! Będzie dobrze [emoji4]
Pytanko?
Ja mam bóle podczas owulacji, często kończy się tabletką przeciwbólową bo nie jestem w stanie wytrzymać.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry