reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Pytanko?
Czy owulacja was tez tak dotkliwe boli ?
Wlasnie dzis po zastrzyku miało pekac 25mm z lewego. Ciagnie mnie cala lewa strona az do nerek i pachwiny.
Czy to dlatego ze duze czy dlatego ze zastrzyk i nienaturalie pęka
Nie miałam nigdy zastrzyku ale mnie owulacja boli. Ciągnie dany jajnik i pół dnia muszę zawsze przeleżeć a czasem ratować się nospa

reklama
Nie miałam nigdy zastrzyku ale mnie owulacja boli. Ciągnie dany jajnik i pół dnia muszę zawsze przeleżeć a czasem ratować się nospa
Ufff wlasnie to samo pomyslalam ze nospe normalnie bym zażyła- ale chce chronic organizm przed zbedną farmakologią.
Zastrzyk powoduje to ze wiesz kiedy nastapi pękniecie 24-36 godzin po. Czyli u mnie wychodzi od 10do24dzis. No i mam.. ale że aż tak :/
Tabsy antykoncepsyjne zamazały mi poznanie swojego organizmu. Dopiero teraz 4 cykl poznaje co i jak. Dziekuje za odp

A ja dzis owu. Wczoraj rano zastrzyk wiec po 24-36h owu. No i mnie pobolewa jajnik od kilku godzin.
Jutro monit czy pękło. A ok 20.01 czy sie udało

Trzymam kciuki
Pytanko?
Wlasnie dzis po zastrzyku miało pekac 25mm z lewego. Ciagnie mnie cala lewa strona az do nerek i pachwiny.
Mnie owu nieraz tak boli cały dół jak w pierwszy dzień @ że po tabsy sięgam a czasami prawie nic nie czuje tylko lekko jajnik kłuje

A ja zauważyłam od jakiś 2 cykli że w trakcie owu mam wczesne objawy ciążowe typu mdłości napady glodu i huśtawki nastroju o_Oo_O .
Tsh będę miała w piątek badane a z resztą to czas do gina się udać tym bardziej że znów jakaś infekcje złapałam i nie wiem czasem czy zapalenia jajników znowu nie mam :hmm: porażka

reklama
Witam się już w Nowym Roku!
Wracam do pracy po poronieniu... Kiepska chwila w życiu ehh...
Dziewczynki?!? Skoczyłam do apteki i chyba mam zwidy?Zobacz załącznik 929542
Aaaaa! Jakie piękne kreseczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Po cichutku Wam gratuluję! Będzie dobrze [emoji4]
Pytanko?
Ja mam bóle podczas owulacji, często kończy się tabletką przeciwbólową bo nie jestem w stanie wytrzymać.

Do góry