reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
A ja się stresuję bardzo przed jutrzejszą wizytą u endokrynologa.
Chyba powinnam mu nadmienić, że sraramy się z mężem o dziecko. Martwię się, że po prostu każe mi schudnąć albo wynajdzie jakąś chorobę.
Może faktycznie jestem za gruba? Ważę 81 kg przy wzroście 171 cm, nie mam siły i chęci na siłownię. A jeszcze w maju wstawalam o 4 żeby o 6 być na siłowni i ważyłam 71 kg (po schudnieciu z właśnie 81 kg od kwietnia), w październiku już było 77 kg i teraz znów 81. Wystarczy że zacznę się mniej trochę ruszać i tyję w oczach.
Tym sie nie przejmuj. To tylko waga. Zawsze można z niej zejść. Najważniejsze zdrowie. Powodzenia jutro u lekarza, lepiej powiedz mu o staraniach. Głowa do góry ✊:-) :)

@Ann89 super wieści! Cieszę się z całego serducha[emoji4][emoji3531] Trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] tym razem musi być wszystko dobrze[emoji110][emoji110][emoji110]

Wczoraj miałam termin @, dzisiaj 1 dzień spóźnienia, ale to mój 2cykl po poronieniu. Dziewczynki boję się jak diabli poprzednia ciąża skończyła się w 6tc. Z drugiej strony jest we mnie póki co jakoś spokój i euforia zarazem że może tym razem będzie dobrze
Nie martw sie nie myśl niegdybaj :* bedzie dobrze tylko nie mysl i niezapeszaj ;)

Magdalena2991 koniecznie powiedz ze się starasz. U mnie przy 1 staraniach o synka wyszło tsh powyżej 5 i mi akurat endokrynolog zabronił staran. Może teraz są inne wytyczne. Zeszło mi zbijanie 4 mies ale ja akurat miałam pecha i dopiero dawka 75 zadzialala.

Lovi tobie też gratuluje. Dwa testy nie kłamią !

Beti ja też nie mogę się ogarnąć ze jutro powrót do pracy po takiej przerwie światach itp. Cała rodzina się przestawila. Siedzenie do pozna i spanie do 10.00...ehh a jutro budzik bezlitosny o 6.40

reklama
A ja dzis owu. Wczoraj rano zastrzyk wiec po 24-36h owu. No i mnie pobolewa jajnik od kilku godzin.
Jutro monit czy pękło. A ok 20.01 czy sie udało

Do góry