reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

hej dziewczyny.podczytuje was od bardzo długiego czasu.kiedys udzielałam się ale odpuscilam trochę. dziś 20dc jeszcze 10 dni i testujemy...ostatni tydzień był ostry[emoji6][emoji1787]...oby się udało bo troszkę zmęczona jestem...3lata starań (1poronienie ) myślicie że mogło się udać??
Screenshot_20191217-160912_My%20Calendar.jpeg

reklama
Mam tą samą apke :)
Oby Wam się udało [emoji3531]
hej dziewczyny.podczytuje was od bardzo długiego czasu.kiedys udzielałam się ale odpuscilam trochę. dziś 20dc jeszcze 10 dni i testujemy...ostatni tydzień był ostry[emoji6][emoji1787]...oby się udało bo troszkę zmęczona jestem...3lata starań (1poronienie ) myślicie że mogło się udać?? Zobacz załącznik 1057848

A możesz napisać coś więcej w którym cyklu Wam się udało i czemu doszło do straty? Jeśli zbyt bolesny temat to przepraszam za moje pytanie [emoji120]
w 21cyklu...lekarz stwierdził że czasem tak bywa...wszystko było w porządku.bylam w 6 tyg na usg ale już po minie lekarza widziałam że jest coś nie tak (nie zmartwilo mnie to ponieważ cykle wachaly mi się między 30 a 40 parę dni)...odczekalismy 2tyg w ciągu nich wzięłam ślub..poszłam na wizytę i jak bym młotem w głowę dostala-diagnoza dziecko się nie rozwija od 2 tyg.lyzeczkowanie i czekanie na ponowne starania...minęły dwa mięs i zaczęliśmy się starać nie udało się.poszlam do gin tak profilaktycznie -diagnoza -polip

Ja też się rozchorowałam na maxa zaraz po owulacji jakaś masakra... Kaszel, katar, łeb pęka.. U nas to już epidemia, w biurze zostałam sama bo wszystko chore... 😥

reklama
Kurde co nas tak łapią chorobska po owulacji:-/ja wczoraj i dzisiaj strasznie się kiepsko czuje-ze względu że mam nadzieję że do implantacji jeszcze nie doszło nafaszerowalam się lekami i odpoczywam.

Ktoś testuje zaraz przed lub w Swieta:-)? O żadnym innym prezencie nie marze❤
U mnie następna owulacja tuż po świętach :)

Do góry