reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

hej dziewczyny.podczytuje was od bardzo długiego czasu.kiedys udzielałam się ale odpuscilam trochę. dziś 20dc jeszcze 10 dni i testujemy...ostatni tydzień był ostry[emoji6][emoji1787]...oby się udało bo troszkę zmęczona jestem...3lata starań (1poronienie ) myślicie że mogło się udać??
Screenshot_20191217-160912_My%20Calendar.jpeg

reklama
Mam tą samą apke :)
Oby Wam się udało [emoji3531]
hej dziewczyny.podczytuje was od bardzo długiego czasu.kiedys udzielałam się ale odpuscilam trochę. dziś 20dc jeszcze 10 dni i testujemy...ostatni tydzień był ostry[emoji6][emoji1787]...oby się udało bo troszkę zmęczona jestem...3lata starań (1poronienie ) myślicie że mogło się udać?? Zobacz załącznik 1057848

A możesz napisać coś więcej w którym cyklu Wam się udało i czemu doszło do straty? Jeśli zbyt bolesny temat to przepraszam za moje pytanie [emoji120]
w 21cyklu...lekarz stwierdził że czasem tak bywa...wszystko było w porządku.bylam w 6 tyg na usg ale już po minie lekarza widziałam że jest coś nie tak (nie zmartwilo mnie to ponieważ cykle wachaly mi się między 30 a 40 parę dni)...odczekalismy 2tyg w ciągu nich wzięłam ślub..poszłam na wizytę i jak bym młotem w głowę dostala-diagnoza dziecko się nie rozwija od 2 tyg.lyzeczkowanie i czekanie na ponowne starania...minęły dwa mięs i zaczęliśmy się starać nie udało się.poszlam do gin tak profilaktycznie -diagnoza -polip

Ja też się rozchorowałam na maxa zaraz po owulacji jakaś masakra... Kaszel, katar, łeb pęka.. U nas to już epidemia, w biurze zostałam sama bo wszystko chore... 😥

reklama
Kurde co nas tak łapią chorobska po owulacji:-/ja wczoraj i dzisiaj strasznie się kiepsko czuje-ze względu że mam nadzieję że do implantacji jeszcze nie doszło nafaszerowalam się lekami i odpoczywam.

Ktoś testuje zaraz przed lub w Swieta:-)? O żadnym innym prezencie nie marze❤
U mnie następna owulacja tuż po świętach :)

Do góry