reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

U mnie przy poprzednich staraniach tak było... wina była podwyższona prolaktyna. Jak odpuscilam to cykle wróciły do normy i się udało.
Prolaktyna u mnie ok.
Zrobiłam wszystkie badania. Ten cykl dalismy sobie szanse jeszcze bez wspomagania a od nowego roku jak sie nie uda to monitoring i zobaczymy. :)

reklama
U mnie prolaktyna była 22... także też super :) bo norma do 29.
Ale cykle bezowulacyjne i dostałam bromergon.
Dlatego teraz chcieliśmy jeszcze spróbować swoimi siłami a po nowym roku jeśli sie nie uda to monitoring i wtedy sie okaże co sie dzieje :) bo bez tego niczego sie nie dowiem. U mnie prlaktyna 14,99

Fakt jak sie to zliczy....to masz racje... u mnie przez ten monitoring i dojazdy na niego bo musze 50 km dojechac plus leki to tez pewnie z 800 zl...
Ja ostatnio bylam mc na wyjezdzie. I musialam sobie nowego gin poszukac na ten czas. Wizyta juz nie 100 tylko 250 ! No ale czego sie nie robi dla dzidzi [emoji847]
Pozniej to i tak porownywalne koszta miesieczne będą [emoji23][emoji23][emoji23] przyzwyczajajmy się hehehe

Dlatego teraz chcieliśmy jeszcze spróbować swoimi siłami a po nowym roku jeśli sie nie uda to monitoring i wtedy sie okaże co sie dzieje :) bo bez tego niczego sie nie dowiem. U mnie prlaktyna 14,99
My ten cykl na monitoringu. I wszystko było :) jak trzeba. Nawet temperatury pokryły się z owulacją z usg. Jeśli teraz nie wyjdzie to ma badać prolaktynę ale po stymulacji metclopramidum bo tak to mam w normie.
Czekam jeszcze 10 dni do testowania. Zawsze już miałam wszystkie objawy ciąży urojonej [emoji16] co cykl to ciąża [emoji23][emoji23] ale tylko do @[emoji12] a w tym cyklu nic.... Zupełnie nic nie czuję poza sennością ale to po luteinie [emoji52]

Ja ostatnio bylam mc na wyjezdzie. I musialam sobie nowego gin poszukac na ten czas. Wizyta juz nie 100 tylko 250 ! No ale czego sie nie robi dla dzidzi [emoji847]
Pozniej to i tak porownywalne koszta miesieczne będą [emoji23][emoji23][emoji23] przyzwyczajajmy się hehehe
U mnie normalna wizyta 200 zł. Monitoring też 200 zł ale przy monitiringu mam w tej cenie 4-5 usg od 10 dc do owulacji.

A ja w sumie zmienilam gina i zamiast 100 , 220 teraz juz... no ale mam nadzieje ze ten pomoże [emoji849]

A ja w sumie zmienilam gina i zamiast 100 , 220 teraz juz... no ale mam nadzieje ze ten pomoże [emoji849]
Ja też zmieniłam płacę więcej ale czuję że jej zależy tak samo jak mi i nie odpuszcza. I nie traktuje mnie jak trędowatą bo większość lekarzy na starania w moim wieku patrzyła tak na mnie jakbym zwiała z psychiatryka [emoji16]

U mnie normalna wizyta 200 zł. Monitoring też 200 zł ale przy monitiringu mam w tej cenie 4-5 usg od 10 dc do owulacji.
Ja mam troche inny "układ". Nigdy nie czekam w kolejce. Prywatnie niby a kolejki i tak po kilka godzin na co niemoge sobie pozwolić. Dzwonie że juz jade i wchodzę od razu. A jak coś potrzebuje to w kazdej chwili podjade do niego do szpitala w dzien czy w nocy. Taka dyspozycyjność lekarza wymaga docenienia. Co i tak uważam że niedużo mnie kosztuje. We Wrocławiu kazda wizyta była po 250

reklama
Do góry