reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Hej dziewczyny widzę że wiele z Was się przeniosło z poprzedniego wątku staraczek . Ja mało się odzywam bo jakoś brak czasu , starania myślałam rozpocząć koło marca , bo jestem po 2 stratach ostatnia w październiku . Porobiłam trochę badań już od tego czasu . A teraz okres mi się spóźnia już 4 dzień test negatywny ...stresuje mnie to objawów brak typowych na ciążę a okresu nie widać ..mam nadzieję że jest jeszcze rozregulowane po tym zabiegu.
Asik1234
hej z tym spóźnieniem pie okresu to jest katorga w poprzednim cyklu też mi się spóźnił i to 10dni przy cyklach 31.żadnych objawów jaj zawsze przed@ bolące piersi brzuch a tym razem było inaczej tylko podbrzusze bolało już tydzień przed okresem co mnie dziwiło i tak czekałam z myślą ze to ciąża we tym razem się udało i co...24 grudnia przyszła@nie chciana wstrętna czerwona mactrwała 3 dni i 2 dni plamienia dzisiaj już czysto... Coś musiało Mi się Po przestawiać bo zawsze przed@bolały mnie piersi były większe itd a teraz nic ani przed przewidywana ani lal już przyszła i to pewnie hormony...w maju też miałam zabieg Histero -polipy w macicy a ty jaki miałaś zabieg?Po zabiegu lekarz mówił że zakłada że to był powód ze nie udawało się ale jak widać nie do końca bo nadal bez owocne lecą miesiące...Hej dziewczyny widzę że wiele z Was się przeniosło z poprzedniego wątku staraczek . Ja mało się odzywam bo jakoś brak czasu , starania myślałam rozpocząć koło marca , bo jestem po 2 stratach ostatnia w październiku . Porobiłam trochę badań już od tego czasu . A teraz okres mi się spóźnia już 4 dzień test negatywny ...stresuje mnie to objawów brak typowych na ciążę a okresu nie widać ..mam nadzieję że jest jeszcze rozregulowane po tym zabiegu.
kasiula222
Ja też normalnie mam cykle 31dni .Zabieg miałam łyżeczkowania w maju pierwszy raz a w październiku drugi. . serduszko przestawało bić. Więc ze biłam kilka badań m.in na zespół antyfosfolipidowy i przeciwciała ANA , mam też problem trochę z glukoza jest podwyższona naczczo . Z badań wyszło że mam zespół antyfosfolipidowy czyli gęsta krew . A mam już dwoje dzieci i wcześniej żadnych poronień a teraz takie szaleństwo ...hej z tym spóźnieniem pie okresu to jest katorga w poprzednim cyklu też mi się spóźnił i to 10dni przy cyklach 31.żadnych objawów jaj zawsze przed@ bolące piersi brzuch a tym razem było inaczej tylko podbrzusze bolało już tydzień przed okresem co mnie dziwiło i tak czekałam z myślą ze to ciąża we tym razem się udało i co...24 grudnia przyszła@nie chciana wstrętna czerwona mactrwała 3 dni i 2 dni plamienia dzisiaj już czysto... Coś musiało Mi się Po przestawiać bo zawsze przed@bolały mnie piersi były większe itd a teraz nic ani przed przewidywana ani lal już przyszła i to pewnie hormony...w maju też miałam zabieg Histero -polipy w macicy a ty jaki miałaś zabieg?Po zabiegu lekarz mówił że zakłada że to był powód ze nie udawało się ale jak widać nie do końca bo nadal bez owocne lecą miesiące...
Ja nie mam nigdy bolących piersi przed okresem w ciążach też nie bardzo .
Asik1234
Bardzo mi przykrowiem przez co przeszłaś bo też 5 lat temu poroniłam pierwszy raz nie wiem dlaczego może dlatego że nie wiedziałam o ciąży a w tamtym czasie miałam dużo stresu,2 raz nie wiem do dziś czy to nie wina lekarzy ponieważ robili Mi operacje laparoskopie Po potwierdzonej ciąży..i po 2 tygodniach pójścia do lekarza który miał Mi prowadzić ciążę stwierdził że tam nic nie ma...wiec do dziś się zastanawiam...i od tamtego czasu się staram tego roku w maju miałam właśnie te Histero..i nadal nic...Tylko co miesiąc stres myśli i już mi się nawet kochać nie chce, Nie traktuje sexu jako pracę broń boże tylko po tym cyklu jakoś już mi ochota odeszła może to przez porażkę kolejna nie wiem ale pewnie to minie..nawet nie wiem kiedy teraz będę miała owu...NicJa też normalnie mam cykle 31dni .Zabieg miałam łyżeczkowania w maju pierwszy raz a w październiku drugi. . serduszko przestawało bić. Więc ze biłam kilka badań m.in na zespół antyfosfolipidowy i przeciwciała ANA , mam też problem trochę z glukoza jest podwyższona naczczo . Z badań wyszło że mam zespół antyfosfolipidowy czyli gęsta krew . A mam już dwoje dzieci i wcześniej żadnych poronień a teraz takie szaleństwo ...
Asik1234
a odnośnie piersi to zawsze mnie bolały przed @ ...i to juz od owu...wiec albo owu nawet nie było albo nie wiemale dosłownie nie czułam nic poza bolącym podbrzuszem już tydzień przed @.która się spóźniła i nie stety przyszła...poza tym siostra mi mówi żebym zrobiła test dzisiaj wieczorem jak wrócę z pracy ze słyszała o różnych przypadkach gdzie tak dziewczyny miały i były w ciąży tylko ze ja już nie chce się znowu nakręcać i robić tych testów bo wpadnę w paranojeJa też normalnie mam cykle 31dni .Zabieg miałam łyżeczkowania w maju pierwszy raz a w październiku drugi. . serduszko przestawało bić. Więc ze biłam kilka badań m.in na zespół antyfosfolipidowy i przeciwciała ANA , mam też problem trochę z glukoza jest podwyższona naczczo . Z badań wyszło że mam zespół antyfosfolipidowy czyli gęsta krew . A mam już dwoje dzieci i wcześniej żadnych poronień a teraz takie szaleństwo ...
kasiula222
Może idź do gina i zrób badania może tarczycę bo ona też utrudnia zajście w ciążę . Ja jutro też chyba zatestuje znów bo patcha mi świruje i już nawet troszkę mi nie dobrze )) a wątpię że w ciąży bym była bo się nie staraliśmy , musiała by być kokretna wpadka .a odnośnie piersi to zawsze mnie bolały przed @ ...i to juz od owu...wiec albo owu nawet nie było albo nie wiemale dosłownie nie czułam nic poza bolącym podbrzuszem już tydzień przed @.która się spóźniła i nie stety przyszła...poza tym siostra mi mówi żebym zrobiła test dzisiaj wieczorem jak wrócę z pracy ze słyszała o różnych przypadkach gdzie tak dziewczyny miały i były w ciąży tylko ze ja już nie chce się znowu nakręcać i robić tych testów bo wpadnę w paranoje
Asik1234
Tak tak pójdę ale po nowym roku,zobaczę co mi powie i niech mi porobi badania. A okres Ci się spóźnia tak?testuj pewnie ja to miesięcznie tyle na testy wydaje że mój mówi że już bym miała przez te trzy lata wycieczkęno ale jak nie testować kiedy się czuję że możeMoże idź do gina i zrób badania może tarczycę bo ona też utrudnia zajście w ciążę . Ja jutro też chyba zatestuje znów bo patcha mi świruje i już nawet troszkę mi nie dobrze )) a wątpię że w ciąży bym była bo się nie staraliśmy , musiała by być kokretna wpadka .
kasiula222
Powinnam mieć okres 23 a tu cisza w kolęde robiłam test i biel. Wiec jutro powtórzę .Tak tak pójdę ale po nowym roku,zobaczę co mi powie i niech mi porobi badania. A okres Ci się spóźnia tak?testuj pewnie ja to miesięcznie tyle na testy wydaje że mój mówi że już bym miała przez te trzy lata wycieczkęno ale jak nie testować kiedy się czuję że może
reklama
Ladym00n
Tak, po @. Trwała 5dni, pierwszy dzień normalnie, żadnych potopow itd, reszta coraz mniej i coraz mniejWidać ale po @ ?? Hmm...