KiedyPytam
Fanka BB :)
2x1.A jaka dawkę bierzesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2x1.A jaka dawkę bierzesz?
To 20mg i nadal masz plamienia? Czytałam ze to jest jeden ze skutków ubocznych dupka ze plamienia się pojawiają. Może zamiast dupka poproś o luteine. Może przy luteinie nie będą pojawiać się te plamienia między miesiączkami.
Nie wiem : D .... Wiesz że ja z dupkiem czy bez dupka to i tak krwawieTo 20mg i nadal masz plamienia? Czytałam ze to jest jeden ze skutków ubocznych dupka ze plamienia się pojawiają. Może zamiast dupka poproś o luteine. Może przy luteinie nie będą pojawiać się te plamienia między miesiączkami.
To może dobrym rozwiązaniem by była luteina. Może ona na ciebie prawidłowo zadziała. Bo domyślam się ze te krwawienie ciągle nie jest mile a napewno upierdliwy i strasznie męczące.Nie wiem : D .... Wiesz że ja z dupkiem czy bez dupka to i tak krwawie
u Ciebie to raczej trzeba by zdjagnozowac powody poronien, bo w ciaze zachodzisz tylko nie mozesz jej donosic :-(Bezszczelny lekarz. Ehh brak słów. Ja w Pl straciłam 3 ciaze (nie mam zadnego dziecka) to lekarze nawet monitoringu nie chcieli zrobić na NFZ bo mówili ze jak zachodzilam w ciążę to znaczy ze owulacja jest. Ale tego nie wiemy czy w każdym cyklu ja mam. Nawet nie chce mi się o tym opowiadać. Teraz nie dawno straciłam 4 ciąże. I szczerze powiem mam dość. Walczę teraz z nieregularnymi cyklami ale do starań nie wracam. Nie mam na to siły mimo młodego wieku.
Ja też tak biorę 2x1 i @ zawsze przychodzi jeszcze w trakcie brania dupka.To 20mg i nadal masz plamienia? Czytałam ze to jest jeden ze skutków ubocznych dupka ze plamienia się pojawiają. Może zamiast dupka poproś o luteine. Może przy luteinie nie będą pojawiać się te plamienia między miesiączkami.
Nie przestawaj walczyć!!!!!! Odpocznij... daj sobie trochę czasu.... a przyczynę znasz?Bezszczelny lekarz. Ehh brak słów. Ja w Pl straciłam 3 ciaze (nie mam zadnego dziecka) to lekarze nawet monitoringu nie chcieli zrobić na NFZ bo mówili ze jak zachodzilam w ciążę to znaczy ze owulacja jest. Ale tego nie wiemy czy w każdym cyklu ja mam. Nawet nie chce mi się o tym opowiadać. Teraz nie dawno straciłam 4 ciąże. I szczerze powiem mam dość. Walczę teraz z nieregularnymi cyklami ale do starań nie wracam. Nie mam na to siły mimo młodego wieku.
Ale ja wiem co było powodem moich poronien. Nie muszę tego diagnozowac.u Ciebie to raczej trzeba by zdjagnozowac powody poronien, bo w ciaze zachodzisz tylko nie mozesz jej donosic :-(
Pierwsza biochemiczna (przypadek) a czwarta puste jajo (czasami się zdążą) gdyby się powtarzaly to bym się bardziej przejęła. A 2 srodkowe to powód wysoki wynik tsh i ataki padaczki.Nie przestawaj walczyć!!!!!! Odpocznij... daj sobie trochę czasu.... a przyczynę znasz?