reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Bezszczelny lekarz. Ehh brak słów. Ja w Pl straciłam 3 ciaze (nie mam zadnego dziecka) to lekarze nawet monitoringu nie chcieli zrobić na NFZ bo mówili ze jak zachodzilam w ciążę to znaczy ze owulacja jest. Ale tego nie wiemy czy w każdym cyklu ja mam. Nawet nie chce mi się o tym opowiadać. Teraz nie dawno straciłam 4 ciąże. I szczerze powiem mam dość. Walczę teraz z nieregularnymi cyklami ale do starań nie wracam. Nie mam na to siły mimo młodego wieku.
u Ciebie to raczej trzeba by zdjagnozowac powody poronien, bo w ciaze zachodzisz tylko nie mozesz jej donosic :-(

To 20mg i nadal masz plamienia? Czytałam ze to jest jeden ze skutków ubocznych dupka ze plamienia się pojawiają. Może zamiast dupka poproś o luteine. Może przy luteinie nie będą pojawiać się te plamienia między miesiączkami.
Ja też tak biorę 2x1 i @ zawsze przychodzi jeszcze w trakcie brania dupka.

Może na mnie nie działa tak jak powinien [emoji79]

Bezszczelny lekarz. Ehh brak słów. Ja w Pl straciłam 3 ciaze (nie mam zadnego dziecka) to lekarze nawet monitoringu nie chcieli zrobić na NFZ bo mówili ze jak zachodzilam w ciążę to znaczy ze owulacja jest. Ale tego nie wiemy czy w każdym cyklu ja mam. Nawet nie chce mi się o tym opowiadać. Teraz nie dawno straciłam 4 ciąże. I szczerze powiem mam dość. Walczę teraz z nieregularnymi cyklami ale do starań nie wracam. Nie mam na to siły mimo młodego wieku.
Nie przestawaj walczyć!!!!!! Odpocznij... daj sobie trochę czasu.... a przyczynę znasz?

reklama
Do góry