reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

No pogadam z lekarka w poniedziałek. Ale ona mówi że to to samo. Zresztą drugi i trzeci lekarz też. A nigdy tej luteiny nie brałam . Tylko przy tak niskim poziomie progesteronu dupek u mnie jest obowiązkowy.
Niekoniecznie. Na mnie Luteina dopochwowa lepiej działała.
A tu o różnicy: Duphaston to nic innego jak syntetyczny progesteron, czyli tzw. dydrogesteron. Alternatywą dla duphastonu w ciąży jest luteina - czyli czysty, naturalny progesteron. W przeciwieństwie do duphastonu, nie jest syntetykiem, ale ma bardzo podobne działanie - też uzupełnia niedobory żeńskiego hormonu.

reklama
Robiłam dziś ale cień cienia cienia.. Takich cieni widziałam w ciul..
Kochana dajesz nadzieję. Mocno trzymam za Ciebie kciukasy !

U mnie owu na bank. Wczoraj test pozytyw A dziś tak mnie jajo boli że ani siedziec nie można ani stanąć na prawa noge. Dziś też się zabiorę za m.

Musimy zrobić wszystkie jak tu jesteśmy 1 cykl na luzie. Bez testów owu mierzenia temp i testowania przed terminem @. Tyle nas jest każda się może wesprzeć. Oczyścić głowę... doszukiwania się objawów. Co wy na to ?

Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było

Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było
Najważniejsze, że był PIK . Po pozytywie to normalne, że jest negatyw. Gorzej jak się pozytywny utrzymuje dłużej, jak u mnie ostatnio bo to raczej cyklem bezowulacyjnym śmierdzi.

Najważniejsze, że był PIK . Po pozytywie to normalne, że jest negatyw. Gorzej jak się pozytywny utrzymuje dłużej, jak u mnie ostatnio bo to raczej cyklem bezowulacyjnym śmierdzi.
A to nie za szybko wszystko się dzieje ? Przed wczoraj mocny negatyw. Wczoraj o 21 pozytyw. Dzisiaj o 15 pozytyw A dziś o 21 negatywny. Przepraszam robię testy owu 2 raz...

A kiedy termin @ ? Z tego co kojarzę jeszcze niedawno gin potwierdził u Ciebie pęcherzyki? Myślę że jeszcze czas do testowania
Mi chodzi o owulację a nie ciążę. Brak bólu owulacyjnego. Brak nawet cienia nią testach owu a robię dwa razy dziennie. Temperatura non stop ok 36,40. Nic nie czuję, nic nie widzę, nic się nie dzieje. A mąż dzień w dzień bobosexy bo może owulację mam akurat dzisiaj i mamy nieprzegapic :)

reklama
Do góry