reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

No pogadam z lekarka w poniedziałek. Ale ona mówi że to to samo. Zresztą drugi i trzeci lekarz też. A nigdy tej luteiny nie brałam . Tylko przy tak niskim poziomie progesteronu dupek u mnie jest obowiązkowy.
Niekoniecznie. Na mnie Luteina dopochwowa lepiej działała.
A tu o różnicy: Duphaston to nic innego jak syntetyczny progesteron, czyli tzw. dydrogesteron. Alternatywą dla duphastonu w ciąży jest luteina - czyli czysty, naturalny progesteron. W przeciwieństwie do duphastonu, nie jest syntetykiem, ale ma bardzo podobne działanie - też uzupełnia niedobory żeńskiego hormonu.

reklama
Robiłam dziś ale cień cienia cienia.. Takich cieni widziałam w ciul..
Kochana dajesz nadzieję. Mocno trzymam za Ciebie kciukasy !

U mnie owu na bank. Wczoraj test pozytyw A dziś tak mnie jajo boli że ani siedziec nie można ani stanąć na prawa noge. Dziś też się zabiorę za m.

Musimy zrobić wszystkie jak tu jesteśmy 1 cykl na luzie. Bez testów owu mierzenia temp i testowania przed terminem @. Tyle nas jest każda się może wesprzeć. Oczyścić głowę... doszukiwania się objawów. Co wy na to ?

Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było

Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było
Najważniejsze, że był PIK . Po pozytywie to normalne, że jest negatyw. Gorzej jak się pozytywny utrzymuje dłużej, jak u mnie ostatnio bo to raczej cyklem bezowulacyjnym śmierdzi.

Najważniejsze, że był PIK . Po pozytywie to normalne, że jest negatyw. Gorzej jak się pozytywny utrzymuje dłużej, jak u mnie ostatnio bo to raczej cyklem bezowulacyjnym śmierdzi.
A to nie za szybko wszystko się dzieje ? Przed wczoraj mocny negatyw. Wczoraj o 21 pozytyw. Dzisiaj o 15 pozytyw A dziś o 21 negatywny. Przepraszam robię testy owu 2 raz...

A kiedy termin @ ? Z tego co kojarzę jeszcze niedawno gin potwierdził u Ciebie pęcherzyki? Myślę że jeszcze czas do testowania
Mi chodzi o owulację a nie ciążę. Brak bólu owulacyjnego. Brak nawet cienia nią testach owu a robię dwa razy dziennie. Temperatura non stop ok 36,40. Nic nie czuję, nic nie widzę, nic się nie dzieje. A mąż dzień w dzień bobosexy bo może owulację mam akurat dzisiaj i mamy nieprzegapic :)

reklama
Do góry